7e Ondernemersdag071 op 9 oktober

ondernemersdag071

7e Ondernemersdag071 op 9 oktober

Dinsdag 9 oktober 2018, 14:00-19:30 uur
Event & Convention Center Holiday Inn, Haagse Schouwweg 10, 2332 KG Leiden

De zevende editie van Ondernemersdag071 vindt plaats in het Event & Convention Center van Holiday Inn Leiden. De organisatie is in handen van zeven ondernemersverenigingen uit de regio, waaronder wij, samen met Rabobank Leiden-Katwijk en Economie071. Unity.nu is mediapartner.

Vernieuwing en groei
De organisatie wil het evenement blijven vernieuwen en laten groeien en is dan ook weer druk bezig om een inspirerend programma samen te stellen. Doelstelling van het evenement is om ontmoetingen tussen ondernemers te stimuleren en te faciliteren, elkaar te inspireren en ondernemers met elkaar te verbinden. Hierdoor ontstaan zakelijke kansen en mogelijkheden, wat de economische bedrijvigheid in de regio een boost geeft. “Uiteindelijk willen we komen tot een community, een (virtueel) platform waar mensen elkaar weten te vinden. Waar kennis uitgewisseld wordt en waar men elkaar zakelijk helpt”, aldus Didos van Dam (Leiderdorpse Ondernemersvereniging) namens de organisatie. Kortom, MKB’ers aan elkaar verbinden om verder te groeien, Ondernemersdag071 is interessant en waardevol. De voorzitters van de ondernemersverenigingen zijn het er dan ook over eens: het is een evenement dat je niet mag missen! Maak dus alvast in je agenda tijd vrij voor de Ondernemersdag071 van 9 oktober (middag en avond) om collega-ondernemers te ontmoeten, samenwerkingskansen te ontdekken en te pakken.

9 oktober: regionale ondernemers op het podium
Deze editie staat in het teken van groei. Dat kan op vele manieren. Zakelijke groei, inhoudelijke groei, duurzame groei, groei in jouw sector en ga
zo maar door. Op het podium gaan we in ieder geval nader kennis maken met Walther Jacobs van McDonald’s Leiden, Johan Doornenbal van Luba Groep en Peter Ouwehand van Ouwehand Bouw. Daarnaast wordt er samengewerkt met het regionale MVO-platform SPARK. Je blijft op de hoogte over de laatste details via www.ondernemersdag071.nl en via social media. Meld je op de website ook aan als je wilt deelnemen.

Locatie 9 oktober
De locatie van de Ondernemersdag wisselt ieder jaar. Belangrijke voorwaarden bij de keus van de locatie zijn uiteraard de bereikbaarheid, de faciliteiten en capaciteiten en de parkeergelegenheid. Vorige edities vonden plaats bij Corpus Hilton Garden Inn in Oegstgeest, Zalen A4 in Leiderdorp en bij Level in Leiden. In Holiday Inn Leiden vond al eerder een Ondernemersdag071 plaats. Het eigen congrescentrum ECC bij het hotel is een locatie met een uitstekende bereikbaarheid, in het hart van het 071-gebied en met alle benodigde mogelijkheden voor de organisatie.

Ontstaan
Ondernemersdag071 is in 2013 opgezet door Rabobank Leiden-Katwijk om ondernemerschap in de regio te stimuleren. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een samenwerking tussen verschillende partijen. In voorgaande edities kwamen onderwerpen aan bod zoals de woningmarkt, regiomarketing, duurzaam ondernemen, onderwijs en arbeidsmarkt, digitalisering en mobiliteit. Deze onderwerpen werden in inspiratiesessies maar ook plenair besproken. Gemiddeld komen er ruim 300 bezoekers en het evenement groeit nog ieder jaar.