Algemene Vergadering en aansluitende borrel op donderdag 19 mei 2022

Algemene Vergadering en aansluitende borrel op donderdag 19 mei 2022

19/05/2022  van 16:00 tot 19:00 uur (inloop vanaf 15:45 uur)
Museum Voorschoten, Voorstraat 17/Bar ’t Keldertje Voorstraat 14

Graag nodigen we onze leden (en hun partners) uit tot het bijwonen van onze jaarlijkse Algemene Vergadering die dit keer plaatsvindt op donderdag 19 mei om 16 uur in Museum Voorschoten op Voorstraat 17 en een aansluitende borrel (naar verwachting vanaf ongeveer 17 uur) in en bij de daartegenover gelegen bar ’t Keldertje op Voorstraat 14. Men is welkom vanaf 15.45 uur.

De leden ontvangen per email de agenda, het conceptverslag van de vorige algemene vergadering en een afschrift van de verkorte jaarrekening 2021. Mochten ze naar aanleiding daarvan nu al vragen of opmerkingen hebben, kunnen ze die per email naar info@ondernemersverenigingvoorschoten.nl  sturen, zodat het bestuur zich goed op de behandeling daarvan kan voorbereiden.

Ook als men verhinderd is om de vergadering bij te wonen, kan men van deze gelegenheid gebruik maken om zijn of haar mening en ideeën te ventileren.

Aanmelden kan via de link hiernaast. Ondernemers, die nog geen lid zijn, zijn ook welkom mits zij zich eerst ook als lid aanmelden en hun aanmelding wordt gehonoreerd.

    Inschrijven voor dit evenement

    Nog geen lid van de OVV? Meld je dan eerst als lid aan.

    Dit bericht delen?