Bedrijfsbezoek Distributiecentrum Hoogvliet Supermarkten VOLGEBOEKT

Bedrijfsbezoek Distributiecentrum Hoogvliet Supermarkten op 14 september 2022 VOLGEBOEKT

Woensdag 14/09/2022  van 18:00 tot 21:00 uur
Hoogvliet Distributiecentrum, Facetlaan 6, 2665 NR  Bleiswijk

Het is al weer bijna een jaar geleden dat we onze leden uitnodigden voor dit wel heel bijzondere bedrijfsbezoek. Door corona moesten we het toen op het laatste moment afblazen, maar gelukkig krijgen we nu een nieuwe kans.

De leden zijn nu bij het nieuwe Hoogvliet service- en distributiecentrum, Facetlaan 6, 2665 NR  Bleiswijk (Ingang bij de loopbrug, via de trap of lift naar boven) van harte welkom op woensdag 14 september a.s. Leen Hoogvliet en zijn mensen zullen hen dan graag een kijkje gunnen in dit prachtige nieuwe complex waar zowel droge kruidenierswaren als vers, AGF en diepvriesartikelen grotendeels geautomatiseerd verwerkt worden tot zendingen naar de winkels, maar waar ook de centrale bakkerij, slagerij en de emballageverwerking zijn gevestigd.

Het programma ziet er als volgt uit:
18.00-18.30 uur  Ontvangst van de genodigden in de bedrijfskantine

18.30-19.30 uur  Soep met broodjesmaaltijd

19.30-20.30 uur  Rondleiding in drie groepen

20.30-21.00 uur  Afsluitend gezellig samenzijn

Er is plaats voor maximaal 60 bezoekers. Op 29 augustus overschreden de inschrijvingen dit aantal. Aanmelden is dus niet meer mogelijk. Wel kun je ons nog melden dat je hier graag naar toe had gewild. Indien wij een substantieel aantal van dergelijke berichten ontvangen, zullen wij proberen een tweede bezoek te organiseren. Mail zo’n bericht naar info@ondernemersverenigingvoorschoten.nl.

Vervoer naar en van Bleiswijk dienen de deelnemers zelf te regelen. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. We adviseren de deelnemers wel zoveel mogelijk samen te reizen. Uit privacy-overwegingen kunnen we geen lijst meer laten zien, wie er naar toe gaan, dus zul je dat als lid zelf moeten nagaan in je eigen directe omgeving.

    Inschrijven voor dit evenement

    Nog geen lid van de OVV? Meld je dan eerst als lid aan.

    Facetlaan 6, 2665 NR  Bleiswijk