Bedrijventerrein Dobbewijk, een aantrekkelijk ondernemersbolwerk

Bedrijventerrein Dobbewijk, een aantrekkelijk ondernemersbolwerk

Bedrijventerrein Dobbewijk, een aantrekkelijk ondernemersbolwerk

Nu bedrijventerrein Dobbewijk een Bedrijven Investeringszone (BIZ) is geworden, zal dit gebied zich de komende jaren verder ontwikkelen als een economisch aantrekkelijk ondernemersbolwerk met een grote diversiteit aan ondernemers en vastgoed. Zowel groot als klein MKB gedijt goed in de Dobbewijk.

Dat de Dobbewijk zo geliefd is bij ondernemers is niet verwonderlijk. Het bedrijventerrein is kortgeleden grondig gerevitaliseerd waardoor de uitstraling van het gebied enorm verbeterd is. Daarnaast speelt de goede bereikbaarheid een grote rol. De ontsluiting richting Leiden, Leidschendam/Voorburg en Den Haag is ideaal en het NS-station ligt naast de deur.

Maar er is ook nog ruimte voor verbetering. De BIZ Vereniging Dobbewijk zal nog dit jaar de bewegwijzering in de Dobbewijk realiseren. Door de revitalisatie van het bedrijventerrein blijkt er weinig logica meer te zitten in de huisnummering en de straatnamen. Wij zien het als een prioriteit om onze bezoekers duidelijkheid te verschaffen over wie waar zit.

Op het gebied van ‘Schoon, Heel en Veilig’ gaan we komend jaar intensief samenwerken met politie, brandweer, gemeente, ondernemers en MKB-Nederland om te komen tot het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B). Dit prestigieuze keurmerk helpt ons het bedrijventerrein op een kwalitatief goed veiligheidsniveau te brengen en te houden.

Naar aanleiding van de per 1 januari van kracht geworden BIZ Dobbewijk gaat de Vereniging Ondernemers Dobbewijk nu door als BIZ Vereniging Dobbewijk. Ik ben trots op het resultaat van vier jaar hard werken door zowel gemeente als ondernemers om ons bedrijventerrein kwalitatief hoogwaardig te maken. Met deze naamswijziging luiden we als vereniging een nieuw tijdperk in.

Mark van Rooyen
Voorzitter BIZ Vereniging Dobbewijk
Bestuurslid OVV