Bijeenkomst Circulaire bouwhub en marktplaats

Bijeenkomst Circulaire bouwhub en marktplaats AFGELAST

Maandag 14 september 2020 09.00-11.00 uur
Cantor, Energieweg 21, 2382 NB  Zoeterwoude

De hieronder vermelde  bijeenkomst is op advies van het RIVM op 9 september 2020 afgelast. Men hoopt snel met een alternatief te kunnen komen

Na de zomer wordt de eerste Community of Practice van Cirkelstad regio-071 weer op fysieke wijze gehouden en wel op 14 september van 9.00 tot 11.00 uur. Zoals aangekondigd in de Cirkelstad jaarplanning is het hoofdthema dit keer ‘Gebiedsontwikkeling’ met als verdieping ‘Circulaire hub/marktplaats’.

Gastheer en gastspreker

Diederik Jonkers van Cantor Meubelen uit Zoeterwoude is gastheer van deze bijeenkomst. Hij laat ons graag zien hoe al het meubilair in hun vernieuwde showroom is samengesteld met circulaire materialen. Bekijk ook zijn uitleg in de uitzending van iCircl Radio. Verder is Ted Wiegman van de Coöperatie ‘Bollenstreekhout‘ te gast om te vertellen over alle initiatieven- en mogelijkheden tot hergebruik van (gekapte) bomen. Tot slot zal Nico van Hoogdalem een interactieve workshop houden over de circulaire hub. Noteer daarom 14 september in je agenda! Ben je geen lid, maar heb je wel interesse om langs te komen? Neem dan contact op met Pieter Kuijt, partner-manager voor Cirkelstad regio-071 via 06-83856944 (pieter@icircl.nl).

Jaarprogramma

Aangesloten partners van Cirkelstad regio-071 kunnen, naast de bijeenkomst in de eigen stad of regio, ook bij andere bijeenkomsten in Zuid-Holland aansluiten. Zo kan een aangesloten partner zich verdiepen op verschillende (sub)thema’s. Bekijk de jaarplanning.

Sluit aan en doe mee!

Interesse om u ook aan te sluiten als partner bij Cirkelstad regio-071? Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden dan op www.cirkelstad.nl en www.icircl.nl of neem contact op met Pieter Kuijt, partner-manager voor Cirkelstad regio-071 via 06-83856944 (pieter@icircl.nl) of Nico van Hoogdalem, spinner voor de Cirkelsteden in Zuid-Holland via 06-15229283 (nico@icircl.nl).

Dit bericht delen?