Brexit-buddy sessie in Naaldwijk

Brexit-buddy sessie in Naaldwijk

Brexit-buddy sessie in Naaldwijk

Woensdag 13 maart 16.00 – 18.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur)
Gemeentekantoor Naaldwijk, Laan van de Glazen Stad 1, Naaldwijk

Nu de Brexit-datum met rasse schreden nadert organiseren de gemeente Westland, MKB-Nederland en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat op woensdag 13 maart een praktische Brexit-buddy sessie waar mkb-bedrijven met vragen terecht kunnen. Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat zal de bijeenkomst openen. Wij ontvingen het bericht dat Voorschotense ondernemers hier ook van harte welkom zijn.

Groot helpt klein

Het idee achter de Brexit-buddy sessie is dat experts van grote bedrijven (Rabobank, Royal Lemkes, PWC, etc.) en instellingen als de douane, de NVWA en AWVN praktisch advies geven aan ondernemers over Brexit en wat je moet doen om goed voorbereid te zijn.

Gericht op bedrijven uit de regio Westland, Den Haag, Leiden en Rijnmond

De bijeenkomst is speciaal gericht op kleinere en middelgrote bedrijven uit de regio Westland, Den Haag, Leiden en Rijnmond. Van tuinbouw, tot logistiek tot dienstverlening; alle bedrijven zijn welkom. Na een korte plenaire introductie door Staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat), Leendert Jan Visser (MKB-Nederland) en wethouder Karin Zwinkels (Economische Zaken & Greenport) van de gemeente Westland, starten twee vragenrondes in kleiner verband waarbij ondernemers aan verschillende tafels terecht kunnen voor concrete vragen over douanezaken, personeelszaken, keuringen, juridische zaken, etc. Als voorbereiding op de sessie raden we je aan om alvast de Brexit Impact Scan te doen via www.hulpbijbrexit.nl of het www.Brexitloket.nl.

Programma:

  • 15:45 uur; inloop en koffie
  • 16:00-16:15; Korte introductie/welkom door wethouders, staatssecretaris en MKB-Nederland.
  • 16:15-16:45; vragenronde 1
  • 16:45-16:55 korte pauze en wisselmoment
  • 16:55-17:25 vragenronde 2
  • 17:25-18:00 napraten en drankje.

Aanmelden

Er zijn 100 plekken beschikbaar dus wees er snel bij. Aanmelden is nodig en kan hier.