Derde digitale Ondernemersdag071

Derde digitale Ondernemersdag071

Donderdag 3 september 2020 16.00-17.00 uur
Internet

Noteer alvast in je agenda de derde digitale Ondernemersdag071. Onder leiding van moderator Gerda Schukking word je dan meegenomen in de actualiteit van ondernemen in tijden van corona.

Tijdens deze derde (digitale) editie, op donderdag 3 september, richten we ons op de kansen in de 1½-meter-economie; ondernemen tijdens een economische crisis.

Drie kansen in een economische crisis:

Slim personeelsbeleid: kijk naar talenten i.p.v. diploma’s en/of ervaring

Talent op Maat. Regionale matchingswebsite voor vacatures. Op basis van competenties (i.p.v. werkervaring/opleiding). Grijpt in op veranderende arbeidsmarkt.

We brengen een ondernemer/onderneming in beeld die veel behoefte heeft aan nieuw personeel en die kansen ziet in het project.

Introductie van het project met een concrete vertaling hoe de ‘gemiddelde’ ondernemer er gebruik van kan maken.

Kansen in de regio: Leiden Bio Science Park

Welke impact heeft de economische crisis op (de bedrijven op) het park én hun toeleveranciers. Waar is sprake van versnelling en welke kansen brengt dit. En waar treedt juist vertraging op?

Tweetal toeleveranciers van het park komen aan het woord. En iemand van de parkorganisatie.

Kansen via digitalisering

De ICT praktijkacademie. En de combinatie met MBO Rijnland. In perspectief van ‘een leven lang leren’. Behalve de praktijkacademie ook concreet met een voorbeeld van inspelen op kansen op grond van digitalisering. Door de 1½-meter-economie zullen deze ontwikkelingen sneller gaan.

Heb je suggesties voor de inhoud deel ze gerust. Stuur daarvoor een email naar info@ondernemersverenigingvoorschoten.nl.

Binnenkort vind je op deze pagina ook een aanmeldmogelijkheid.

Klik hier door voor een verslag van de tweede virtuele bijeenkomst.

Dit bericht delen?