Doe de digiscan

Doe de digiscan

 

Digitalisering biedt jou als ondernemer een enorme kans! Bedrijven die gebruikmaken van die kans groeien namelijk sneller en zijn toekomstbestendiger. Dat komt omdat digitalisering toegang biedt tot nieuwe omzet, maar ook kosten kan verlagen. Om het regionale mkb op een eenvoudige manier kennis te laten maken met deze kansen, is Economie071 het initiatief ‘Laat digitalisering voor je werken’ gestart.

Digitaliseer en groei!

Wil jij de kansen die digitalisering biedt ook graag voor jouw bedrijf in beeld brengen, maar weet je niet hoe? Dan helpt men jou graag. Met de ondersteuning vanuit dit nieuwe mkb-initiatief leer jij welke kansen er zijn voor jouw bedrijf, zorgt men er samen met jou voor dat je die kansen verzilvert en dat dit leidt tot groei van jouw bedrijf. Men biedt vanaf 2022 kennissessies aan, workshops en op termijn een voucherregeling. Blijf op de hoogte van het aanbod via de Economie071 nieuwsbrief. Haak aan: Digitaliseer en groei!

Hoe digitaal ben jij?

Breng als eerste stap in kaart hoe digitaal jouw onderneming op dit moment is en op welke manier jij digitalisering voor je kan laten werken. Doe dan de digiscan! Na 10 tot 15 minuten weet je welk profiel past bij jouw bedrijf en welke volgende stap je kan nemen. Met jouw persoonlijke score op zak helpt Economie071 je graag op weg in digitalisering!

  • Is jouw bedrijf een digitale nieuwkomer?
  • Is jouw bedrijf digitaal ambitieus?
  • Is jouw bedrijf een digitale held?

Als je na het invullen van de scan je contactgegevens achterlaat neemt men contact op om te zien of en hoe men jou verder kan helpen. Hiervoor is een mkb-coach beschikbaar.

Agenda 2022

De komende tijd wordt het programma van kennissessies en workshops verder verfijnd. Abonneer je op onze nieuwsbrief, dan houdt men je op de hoogte van wanneer de inschrijving start. De eerste planning ziet er als volgt uit:

21 januari – Regiobezoek Gedeputeerde Willy de Zoete van de provincie Zuid-Holland (alleen op uitnodiging).

27 januari – Digital Marketing Workshop – Vindbaarheid van jouw website – 16u-18u.

  • Hoog scoren in de Google resultaten kan het verschil maken tussen veel (nieuwe) klanten en geen klanten. Maar hoe doe je dit nu goed zonder dat je er een fortuin aan kwijt bent. Haak aan bij deze interactieve workshop en ga na afloop direct aan de slag met het verbeteren van de vindbaarheid van jouw bedrijf!

24 februari – Digitale Veiligheid Workshop – 16u-18u.

  • Steeds meer bedrijven worden gehackt. Het lijkt soms een ‘ver van je bedshow’ maar als je jou overkomt heb je een serieus probleem. Toch blijkt dat je met een aantal eenvoudige stappen heel veel leed kunt voorkomen. Doe mee met deze workshop en maak jouw bedrijf direct een stuk veiliger!

31 maart –  Digital Marketing Workshop – Lead Generatie – 16u-18u.

  • Nieuwe klanten binnenhalen via online kanalen. Hoe doe je dat nu toch? Doe mee met deze workshop en zie hoe je met kleine en kosteloze of goedkope stappen leads genereert voor jouw bedrijf!

Voucherregeling

Investeren in digitalisering is spannend, dat weet Economie071 als geen ander. Om de drempel wat te verlagen zal men begin 2022 een voucherregeling lanceren die jij kunt inzetten om jouw bedrijf te digitaliseren. Meer informatie vind je binnenkort op deze pagina.

  • Lees ook dit interview met projectleider Dwayne van der Klugt.
  • Tijdens Ondernemen in 071 op 18 november vond de lancering plaats van dit initiatief. Bekijk de uitzending terug.