Economie071 zoekt drie stagiairs

Economie071 zoekt drie stagiairs

Economie071 zoekt drie stagiairs voor de uitvoering van de ‘MKB-deal’, een project dat kleinere bedrijven in de regio moet helpen bij hun verdere digitalisering. Voor de duur van 5 tot 6 maanden zullen zij dan worden ingezet voor de coördinatie van events, partnerships en communicatie. De stagiairs kunnen per direct of per februari 2022 beginnen.

Wat houdt de MKB-deal Economie071 in?

Hoe word ik als ondernemer online beter zichtbaar en kan ik meer omzet realiseren? Hoe zorg ik dat medewerkers in mijn bedrijf digitaal veilig (thuis) kunnen blijven werken? Hoe kan ik mijn bedrijfsvoering efficiënter inrichten of nieuwe verdienmodellen ontwikkelen met digitale tools? Zomaar een aantal mogelijke vragen van ondernemers waar Economie071 met de MKB-deal Economie071 op in wil spelen.

Interesse?

Ben jezelf geïnteresseerd of ken je iemand die hiervoor in de wieg gelegd lijkt? Klik dan hier door voor meer informatie.