Gemeente Voorschoten steunt horeca met waardebonnenactie

foto-overhandiging-horecabonnen-door-wethouder-de-bruijn-002

Gemeente Voorschoten steunt horeca met waardebonnenactie

Behalve door onder meer terrasuitbreidingen toe te staan steunt de gemeente dit jaar de door de coronacrisis zwaar getroffen horeca ook door het beschikbaar stellen van waardebonnen van € 25 ter bevordering van herhalingsbezoeken komend najaar. 13 horecabedrijven schreven zich hiervoor in en ontvingen elk 40 bonnen, die zij kunnen uitreiken aan klanten, die ze graag in de tweede helft van oktober of november terugzien. De ondernemers mogen zelf bepalen aan wie ze zo’n bon uitreiken en welke specifieke voorwaarden ze er verder aan verbinden.

Marcel van Teijlingen van Restaurant De Knip, die mede aan de basis van de actie stond, ontving donderdagochtend 29 juli de eerste 40 bonnen van wethouder Paul de Bruijn. In de loop van de dag bracht de wethouder de overige bonnen persoonlijk bij de andere deelnemers langs.

Voor de financiële afwikkeling heeft de gemeente een beroep op ons gedaan. Wij verlenen graag onze medewerking aan deze sympathieke actie en hopen dat die een goede impuls zal geven aan het herstel van onze plaatselijke horeca. Want dat de horeca een steuntje in de rug kan gebruiken, is wel zeker.

Foto: Marcel van Teijlingen van Restaurant De Knip is klaar om de waardebonnen van wethouder Paul de Bruijn in ontvangst te nemen.