Gratis online cursus Duurzaam vooruit

Gratis online cursus Duurzaam vooruit

Speciaal voor alle MKB-ondernemers, die met duurzaamheid aan de slag willen, organiseert de Kamer van Koophandel de MOOC (Massive Open Online Course) ‘Duurzaam Vooruit’. Deelname is gratis. De MOOC ‘Duurzaam Vooruit’ is een mix van een online cursus en een sociaal mediaplatform.

Duurzaamheid is een thema waar we als samenleving niet meer omheen kunnen. Ook steeds meer ondernemers omarmen duurzaamheid als een onderdeel van ondernemen. Een groeiende groep duurzame topondernemers zoals Quirijn Bolle (Marqt), Bart van Olphen (Fish Tales), Peter de Rooy (De Rooy Transport) en Meiny Prins (Priva) laat met hun bedrijven zien dat er business zit in duurzaamheid.

Steeds meer ondernemers ontdekken ook dat ze met duurzaamheid hun positie in de markt kunnen versterken. Naast business en goodwill van klanten ervaren ze bovendien het gevoel zelf iets bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Heb jij met je bedrijf ook al een stap vooruit gezet op het gebied van duurzaamheid? En ben je klaar voor een volgende stap, samen met anderen? Schrijf je dan direct in via deze link.

Dit bericht delen?