Het Weekend van Voorschoten zoekt nieuwe sponsors

Het Weekend van Voorschoten zoekt nieuwe sponsors

Door de corona epidemie  is het 2 jaar lang niet mogelijk geweest om Het Weekend van Voorschoten te organiseren. Zoals het er nu uit ziet, kan dit jaar eindelijk weer Het Weekend gehouden worden op zaterdag 10 en zondag 11 september!

Sponsorbijdragen van Voorschotense bedrijven hebben het de voorgaande jaren mogelijk gemaakt succesvolle edities van dit unieke evenement te organiseren. Elke keer hebben een kleine 25.000 mensen uit Voorschoten en de regio daarvan kunnen genieten. Het Weekend is alweer 22 jaar achtereen een gezellig samenzijn van jong en oud die zich graag laten informeren over wat er allemaal voor activiteiten en wetenswaardigheden er in het dorp te vinden zijn. En dat is veel, heel veel!

Opzet dit jaar

De organisatoren gaan er dit jaar weer een dynamisch en (inter-)actief evenement van maken. Voor en door Voorschotenaren! Op de zaterdag zullen via de Cultuurfabriek op diverse podia optredens verzorgd worden en zijn er veel winkeliers, vrijwilligers, kunstenaars en sportverenigingen actief in het centrum. Natuurlijk zullen ook de Open Monumentendag en Kasteel Duivenvoorde weer present zijn.

Op zondag is er weer de oude en vertrouwde Oldtimerdag op de Voorstraat en zijn er diverse andere activiteiten in de Schoolstraat.

Om deze 22e editie mogelijk te maken vraagt de Stichting Het Weekend van Voorschoten de Voorschotense bedrijven het evenement met een sponsorbijdrage te steunen. Als tegenprestatie biedt men: een kleine advertentie (logo) in de folder die in een oplage van 5.000 stuks wordt geproduceerd en verspreid. Tevens vind je dan je bedrijfslogo terug in de advertorial die in de Voorschotense krant komt te staan, op de website en in de diverse uitingen op social media. Het gaat slechts om € 250,= exclusief btw. Je maakt zo mede mogelijk, dat het Weekend ook dit jaar weer kan worden georganiseerd en een grandioos succes kan worden.

Je kunt je bereidheid om ‘Het Weekend van Voorschoten’ te sponsoren per email aan de stichting melden via info@hetweekend.nl