Hoe houd je jezelf en je personeel vitaal?

fit20

Hoe houd je jezelf en je personeel vitaal?

Fit worden en blijven in 20 minuten per week. Jeroen Harteveld en Riccardo Masmeijer de Jong van fit20 gaven daarover een duidelijke uitleg tijdens de lunchbijeenkomst op vrijdag 29 november 2019 in Museum Voorschoten. Interessant voor drukbezette ondernemers, maar ook voor bedrijven die hun medewerkers gezond en vitaal willen krijgen en houden met relatief beperkte investeringen en inspanningen, die zich vaak ook nog meer dan terugbetalen.

Jammer dat er (te) weinig leden aanwezig waren, want de boodschappen waren glashelder: je hoeft niet veel te doen om in een betere conditie te raken, mits het maar doordacht, onder uitstekende begeleiding en regelmatig gebeurt en het kan zichzelf eenvoudig terugverdienen in de vorm van een stuk lager ziekteverzuim en hogere productiviteit.

50 m2 en zes toestellen zijn nodig om een fit20 studio -al dan niet bij een bedrijf- te kunnen openen. Daarnaast een uitstekend opgeleide personal trainer, met wie maximaal twee mensen binnen 20 minuten een rondje langs de zes toestellen maken. In je dagelijkse kloffie! Dus niks omkleden. Dus niks zweten. En dus heel goed in te passen in je weekagenda en zelfs onder of vlak voor of vlak na werktijd aan je medewerkers aan te bieden.

fit20 is een in Nederland ontwikkeld concept en een in Nederland gevestigde franchiseorganisatie, die in ons land inmiddels meer dan 120 studio’s telt. Jeroen en Riccardo bezitten er zes: Voorschoten, Wassenaar, Voorburg, Rijswijk, Schiphol en één bij Siemens in Den Haag. fit20 is ook actief bij bedrijven als Ahold, Randstad, Nationale Nederlanden en Heerema.

Je kunt al trainen vanaf € 17,50 per week. In tegenstelling tot een abonnement op een sportschool komt verzuim of halverwege of nog eerder tijdens een abonnementsperiode afhaken vrijwel niet voor door de persoonlijke aandacht en begeleiding. Niet voor niets slaat de formule inmiddels ook al aan in zes andere landen (België, Engeland, Amerika, Quatar, Nieuw Zeeland en Spanje). En daar komen er vast nog wel meer bij.

Een aantal van de aanwezige leden was na afloop al vast van plan een gratis proefles te nemen. Zij hebben het aanvraagformulier op fit20.nl/gratis-ervaren al ingevuld of gaan dat heel snel doen. Was je er niet bij dan raden we je aan dat ook te doen of in elk geval even op fit20.nl rond te kijken. Mogelijk brengen we het verhaal van fit20 nog een keer, want dat is te waardevol om slechts met de ongeveer 15 op 29 november aanwezige leden te delen.