Inspiratiesessie Kennis en Kunde op 9 mei in Leiden

hubspot

Inspiratiesessie Kennis en Kunde op 9 mei in Leiden

Woensdag 9 mei 2018, 18:45-22:30 uur (inloop vanaf 18:00 uur met hapje en drankje)
HUBspot, Langegracht 70, Leiden

Economie071, waarin wij samenwerken met de andere ondernemersclubs in de regio biedt het komende halfjaar vijf gratis workshops aan over respectievelijk Etaleren (29-5), Facebook voor Gevorderden(5-6), Online Zichtbaarheid (26-9) en Google Adwords (15-10 en 5-11).

Vind je het moeilijk om een keuze te maken of wil je eerst meer informatie? Kom dan naar de inspiratiesessie op woensdagavond 9 mei. Deze wordt gehouden in HUBspot, het, Centrum voor Innovatie en Ondernemerschap. Dit jaar is het thema daarvan ‘Ben jij klaar voor de toekomst?!’

Tijdens de avond zullen inspirerende sprekers, waaronder Marc de Hond, hun ervaringen delen om dit thema kracht bij te zetten. Tevens worden de workshops toegelicht met de mogelijkheid tot inschrijven en zal er een netwerkplek worden geboden om andere ondernemers te ontmoeten; kortom, dit wil je niet missen!

Programma:
18:00 uur Inloop (met hapje en drankje)

18:45 uur Erik Versnel – Rabobank Leiden- Katwijk
Het consumentengedrag, de concurrentie en technologie veranderen en daarmee ook de retail- en horecasector. Online zal nog forser groeien met alle gevolgen voor fysieke winkels en winkelgebieden. Er actief op inspelen is een must. Tijdens de Inspiratiesessie Kennis & Kunde staat directievoorzitter Erik Versnel van Rabobank Leiden-Katwijk stil bij de laatste trends en zoekt hierbij voorbeelden in de eigen regio. Daarnaast gaat hij graag het gesprek aan met jou over deze veranderingen. Wat doe jij bijvoorbeeld aan beleving om klanten te inspireren en binden.

19.15 uur Denise Rontberg en Melanie Haaksma – STUDIO 2010
Deze twee Delftse ondernemers wonnen met hun INSTORE conceptstore in 2017 de Dutch Retail Experience Award in de categorie ‘most innovative startup’. Zij nemen je mee in het ontstaan en verloop van hun beide bedrijven en de rol die ondernemers zelf spelen in het neerzetten van hun eigen stad als winkelstad. Daarnaast ondersteunen zij veel startende ondernemers door het geven van handvatten en tips.

20.00 uur Pauze

20.30 uur Marc de Hond (inspirerende spreker en ondernemer) en Suzan Paulussen & Wouter Ydema, projectmanagers ‘Leiden Laagdrempelig’
“Wat is het ergste dat kan gebeuren? Dat iets mislukt? Nou en?”. Marc is een bevlogen en ervaren presentator en dagvoorzitter. Daarnaast kan hij – vanuit zijn persoonlijke ervaring – spreken over werken en leven met een handicap,(rolstoel)toegankelijkheid, maar vooral: omgaan met verandering.

Samen met Marc zullen wij aandacht geven aan het nieuwe project ‘Leiden Laagdrempelig’ waarmee invulling wordt gegeven aan het VN-verdrag inzake de rechten van personen met een handicap. Hiermee willen onze binnenstad en al haar ondernemingen toegankelijker maken.

21:30 uur Start netwerkborrel

Meld je voor 9 mei aan via deze link >

Meer informatie en aanmelden voor workshop Etaleren via deze link >

Meer informatie en aanmelden voor workshop Facebook voor Gevorderden via deze link >

Meer informatie en aanmelden voor workshop Online Zichtbaarheid >

Meer informatie en aanmelden voor workshops Google Adwords >