International Community Platform in British School

tap-mailing-header-1128x500_v6

International Community Platform in British School

Het International Community Platform ICP  ziet je graag op dinsdag 12 september tussen 16.30 en 18.30 uur op ‘TAP 2’ in The British School in Voorschoten.

De bijeenkomst is een B2B netwerkevent met als doel werkgevers, lokale ondernemers, beleidsmakers en andere belanghebbenden inzicht te geven in de economische groeikansen die er liggen in het zakendoen met de internationale (business) community in de regio. Wil je hiernaartoe meld je dan rechtstreeks aan via de button Registreren. De OVV heeft verder geen enkele bemoeienis met deze bijeenkomst.

De organisatoren noemen de bijeenkomst een geweldige mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en de internationale business community te ontmoeten. Je kunt er kennis en ervaring delen en bespreken hoe je in business blijft in ‘the new world of work’.

Gastheer van TAP 2 is Kieran Earley, CEO/principal @ de Britse School en ICP Board member. Je kunt verder de mooie en innovatieve BSN verkennen en proeven hoe de studenten worden voorbereid op een succesvol professioneel

 

REGISTREREN

The British School in the Netherlands, Jan van Hooflaan 3 Voorschoten