Drukbezochte kerstborrel in Restaurant Allemansgeest

Drukbezochte kerstborrel in Restaurant Allemansgeest

14/12/2017 van 17.00 tot 19.00 uur
Restaurant Allemansgeest, Hofweg 55, 2251 LP  Voorschoten

Met meer dan 100 personen was de kerstborrel drukker bezocht dan ooit. Ter verhoging van de sfeer hadden uitbaters Francis Borsje en Gabriëlle Cramer van Restaurant Allemansgeest gezorgd voor live muziek van topentertainer Aristakes Jessayan.

Voorzitter Frank ten Have had door het drukke verkeer rond Leiden moeite het etablissement te bereiken en kwam dan ook pas halverwege de bijeenkomst binnen. Gelukkig toch nog tijdig genoeg om (bijna) iedereen heel fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe te wensen. Verder vertelde hij kort waar het bestuur zich momenteel vooral mee bezig houdt: contacten met andere ondernemersclubs, gemeente en politiek over zaken als de bereikbaarheid van ons dorp, het ondernemersregister en de aandacht voor het bedrijfsleven in de programma’s voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Hij wees iedereen ook op de nieuwjaarsbijeenkomst, die op 8 januari staat gepland, waarin de winnaar van de Ondernemersprijs 2017 zal worden bekend gemaakt. De leden ontvangen daarvoor tijdig de uitnodiging.

Aan het einde waagden zowaar enkele leden en hun partners nog een dansje en veel bezoekers maakten ook gebruik van het speciale tweegangen menu dat het restaurant na afloop voor een vriendenprijsje aan de leden aanbood.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Dit bericht delen?