Kick-off Voorschoten sportakkoord op 4 maart

Kick-off Voorschoten sportakkoord op 4 maart

Woensdag 04/03/2020 19.30-21.30 uur (inloop vanaf 19 uur)
Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4 Voorschoten

Op woensdag 4 maart vindt de startbijeenkomst voor het sportakkoord Voorschoten plaats. Tijdens deze bijeenkomst gaan sport- en beweegaanbieders, partijen uit het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven en andere geïnteresseerden in gesprek over de toekomst van sport en bewegen in Voorschoten.

Vragen die deze avond aan de orde komen, zijn: kan de sport aansluiten bij de maatschappelijke ontwikkelingen en daar tegelijkertijd een positieve bijdrage aan leveren? Kan de sport ervoor zorgen dat kinderen meer en beter gaan bewegen? Lukt het de sport om in te spelen op de vergrijzing? Hoe kan de sport bijdragen aan een verbonden samenleving in een maatschappij die is geïndividualiseerd? En in welke mate maakt sport straks nog onderdeel uit van de vrijetijdsbesteding van burgers, als er zo veel leuke alternatieven voorhanden zijn?

Sportakkoord Voorschoten

In het verlengde van het landelijk sportakkoord ‘Sport verenigt Nederland’ stelt Voorschoten een lokaal sportakkoord op. Hiervoor is in november 2019 een intentieovereenkomst getekend door MHC Forescate, Voorschoten ‘97, GGD Hollands Midden en Voorschoten Voor Elkaar. Het sportakkoord dient echter een plan van alle maatschappelijk betrokken partijen in Voorschoten te zijn. Onder leiding van een onafhankelijk sportformateur wil men een gedragen en realistisch sportakkoord realiseren.

Jouw bijdrage is belangrijk!

Men wil graag zoveel mogelijk organisaties/belangstellenden uit verschillende sectoren betrekken en is benieuwd welke ideeën er zijn om de sport te versterken en de maatschappelijke kracht te vergroten.

Je kunt je aanmelden door vóór 2 maart  een e-mail te sturen naar: WLelieveld@WODV.nl  met daarin je naam, organisatie, e-mailadres en telefoonnummer. Je kunt meerdere personen (het liefst met telefoonnummer en e-mailadres) aanmelden in één e-mail.

Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel op de hoogte blijven? Ook dan kun je een  bericht sturen naar bovengenoemd e-mailadres.

Men kijkt uit naar een inspirerende en interactieve bijeenkomst samen met veel enthousiaste mensen en partijen!

Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4 Voorschoten

Dit bericht delen?