KVK Online Live Event: Onder­nemen in de 1,5 metereconomie

KVK Online Live Event: Onder­nemen in de 1,5 metereconomie

Woensdag 17 en donderdag 25 juni 2020 14.00-15.00 uur
Internet

Hoe zorg ik voor een coronaproof businessmodel?

Ondernemen in crisistijd vraagt veel van ondernemers. Je ondernemerskwaliteiten, zoals doorzettingsvermogen, flexibiliteit en creativiteit worden iedere keer weer op de proef gesteld. Zo leven er veel vragen: hoe run ik mijn bedrijf in crisistijd, hoe pas ik mijn huidige businessmodel aan en hoe speel ik in op kansen die er nu zijn?

In dit 1 uur durend GRATIS live event beantwoorden mensen van de Kamer van Koophandel een aantal vragen voor je. Zo delen ze voorbeelden van ondernemers en geven ze tips en advies en kun je via chat vragen stellen.

Klik hier door voor meer informatie en aanmelden.

Dit bericht delen?