Lijsttrekkersdebat op 7 maart in Cultureel Centrum

Lijsttrekkersdebat op 7 maart in Cultureel Centrum

Maandag 07/03/2022  van 19:30 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur)
Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4

Op maandagavond 7 maart organiseren wij net als vier jaar geleden het grote Voorschotense lijsttrekkersdebat tussen de zeven lijsttrekkers voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dit keer in nauwe samenwerking met de Voorschotense Krant en Sleutelstad TV, die het debat opneemt en zal uitzenden op dinsdag 8 maart om 20:00 uur. Journalist Lieuwe van Slooten van Sleutelstad leidt de discussies.

In principe zijn alle Voorschotenaren welkom, maar wij bieden onze leden graag de gelegenheid zich vroegtijdig aan te melden. De zaalcapaciteit is namelijk beperkt tot 120 personen. De zaal van het Cultureel Centrum op de Prinses Marijkelaan 4 gaat open om 19:00 uur. Het debat zelf start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Na afloop kun je onder het genot van een door ons aangeboden drankje en hapje verder praten en desgewenst één of meer lijsttrekkers persoonlijk spreken.

Natuurlijk zullen onderwerpen ter sprake worden gebracht, die ons als ondernemers het meest na aan het hart liggen, maar er zullen ook zaken van algemeen belang aan de orde komen. Je kunt ook een vraag van tevoren indienen, zelfs als je het debat niet kunt bijwonen. Stuur daarvoor een email naar info@ondernemersverenigingvoorschoten.nl.

We rekenen op veel belangstelling en hopen zeker veel mensen uit eigen kring tegen te komen! Zodra het maximum aantal bezoekers is bereikt, wordt de inschrijfmogelijkheid gesloten. Meld je dan ook snel aan via de link hiernaast.

Geïnteresseerd in de Economische Agenda 2022-2026 van de in het Economisch Platform Voorschoten (EPV) verenigde ondernemersorganisaties? Klik hier dan door!

Wil je weten hoe wij de zeven verkiezingsprogramma’s beoordelen op hun inhoud ten aanzien van de plaatselijke economie? Bekijk dan hier onze verkiezingsprogrammamatrix!

    Inschrijven lijsttrekkersdebat

    Met aanmelden gaat u akkoord dat uw naam en bedrijf-organisatie in een intern overzicht worden opgenomen

    Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4 Voorschoten

    Dit bericht delen?