Meepraten over aanleg RijnlandRoute en ondertunneling Den Deijl

Meepraten over aanleg RijnlandRoute en ondertunneling Den Deijl

Op 20 september start de aanleg van de RijnlandRoute. De werkzaamheden duren naar verwachting ruim vijf jaar en dreigen een grote nadelige invloed op de bereikbaarheid van o.m. Voorschoten en Wassenaar te hebben. Wat staat ons allemaal te wachten? Comol5, de organisatie die de weg gaat aanleggen, komt dat op woensdag 27 september om 20 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in Restaurant De Bijhorst, Zijdeweg 54, 2245 BZ Wassenaar haarfijn uitleggen en met ons als ondernemers daarover van gedachten wisselen.

Graag nodigt Ondernemend Wassenaar je uit hierbij aanwezig te zijn en aan de discussies je steentje bij te dragen. Dat de aanleg van de nieuwe verbinding tussen A4 en A44 enige overlast met zich meebrengt, is onvermijdelijk, maar nu dreigt met name door de manier waarop de zand- en grondtransporten over de A44 zijn gepland het verkeer op deze weg nog vaker en langer vast te komen staan, dan nu al het geval is. Zeker als je voor het goed functioneren van je bedrijf (mede)afhankelijk bent van transporten over de A44 raden we je aan te komen.

Tijdens de bijeenkomst word je ook bijgepraat over de inspanningen om te komen tot een ondertunneling van de A44/N44 bij Den Deijl.

De koffie en thee staan om 19.30 uur klaar en na afloop schenkt men graag een borrel!

Je kunt je heel eenvoudig aanmelden door via deze link een email te sturen. Kom je met z’n tweeën of meer geef dan gelijk op wie je meeneemt. Dat mogen ook niet-OVVleden zijn.

Locatie: Restaurant De Bijhorst, Zijdeweg 54, 2245 BZ  Wassenaar

Dit bericht delen?