Netwerkbijeenkomst duurzame initiatieven

Netwerkbijeenkomst duurzame initiatieven

Dinsdag 7/5/2019 19.30 – 21.30 uur (Inloop vanaf 19.00 uur)
Het Wedde, espressobar & lunchroom, Richard Wagnerlaan 85 Voorschoten

Op dinsdag 7 mei organiseert de gemeente Voorschoten een netwerkbijeenkomst voor inwoners en ondernemers met duurzame initiatieven waarin men de kans krijgt om met mede-initiatiefnemers in gesprek te komen. De bijeenkomst is in Het Wedde, espressobar & lunchroom, Richard Wagnerlaan 85 in Voorschoten en start om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de inloop.

Doel van de bijeenkomst
Het doel van deze avond is om verbinding te leggen tussen betrokken mensen die een duurzaam initiatief uitvoeren voor hun wijk, duurzaam ondernemen, duurzame ideeën hebben en graag met anderen hun ideeën willen delen, of ondersteuning zoeken bij hun initiatief in het nemen van de volgende stap.

Hoe doen we dat met elkaar?
De gemeente Voorschoten faciliteert de bijeenkomst duurzaamheid en brengt mensen bij elkaar. De gemeente heeft op dit moment geen financiële middelen voor de ondersteuning van initiatieven, maar zal op deze avond wel kunnen informeren welke regionale en landelijke subsidies mogelijk zijn. Ook zijn er praktijkvoorbeelden van enkele succesvolle initiatieven en is er een bedrijvenmarkt van enkele lokale aanbieders.

Programma
19.00 uur  Inloop
19.30 uur  Opening
19.35 uur   Lessen uit de praktijk: Een duurzaam initiatief, hoe doe ik dat?
Zon op Voorschoten en Kracht in de wijk
20.00 uur   Initiatieven Markt
U kunt initiatieven uitwisselen, mogelijkheden voor samenwerking verkennen en informatie over financiering van uw initiatief verkrijgen.
21.00 uur   Samenvatting en sluiting door wethouder aansluitend gelegenheid voor een drankje
21.30 uur   Einde

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Miranda van der Eik, Gemeente Voorschoten, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, e-mail: mvdeik@werkorganisatieduivenvoorde.nl

Aanmelden
Voor deelname aan de initiatievenbijeenkomst duurzaamheid is aanmelden verplicht. U kunt zich aanmelden bij kveurman@werkorganisatieduivenvoorde.nl

Het Wedde, Richard Wagnerlaan 85 Voorschoten

Dit bericht delen?