Netwerkbijeenkomst met jongeren in Wassenaar

jongerenlift

Netwerkbijeenkomst met jongeren in Wassenaar

Het Werkgeversservicepunt nodigt ondernemers van harte uit voor hun ‘Jongeren in de Lift’-bijeenkomst (JidL). Een gemoedelijke netwerkbijeenkomst voor ondernemende mensen en gemotiveerde jongeren die op zoek zijn naar werk of een vervolgstap in hun carrière. Met je aanwezigheid bied je jongeren toekomstperspectief door je netwerk open te stellen!

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 27 november 2017 in Restaurant De Schulpwei, Katwijkseweg 7, 2242 PA Wassenaar.

Programma
17.30 – 18.00 uur   Ontvangst met hapje en drankje
18.00 – 20.00 uur  Netwerken

De jongeren
Een groep jongeren met wisselende achtergrond is op zoek naar dagbesteding of een baan. Wat zij nodig hebben, zijn positieve ervaringen. Want als je dat langere tijd niet hebt gehad en je zelfvertrouwen heeft een deuk(je) opgelopen, dan valt het niet mee om jezelf steeds weer op te laden. Deze jongeren verdienen – ongeacht achtergrond en beperkingen – een kans en een (blijvend) steuntje in de rug.

Wat vraagt men van jou tijdens de bijeenkomst? Op deze avond zijn ongeveer tien jongeren aanwezig. Op basis van de JidL-methodiek brengt het Werkgeversservicepunt hen met jou, ‘de lifter’, in gesprek. Van jou wordt gevraagd om daarbij aandacht te hebben voor talenten en mogelijkheden van de jongeren. Misschien kun je je eigen netwerk benutten en één of meer jongeren een passende uitdaging bieden. Dit kan bijvoorbeeld een stage zijn, een meeloop-dag, een CV-advies, een sollicitatietraining of iets anders.

Vervolg na de bijeenkomst
De jongeren worden in twee dagdelen voorbereid op deze voor hen spannende bijeenkomst. Het Werkgeversservicepunt vraagt je, binnen redelijke grenzen, duurzaam te investeren in één of meer jongeren. Met de juiste stimulans en betrokkenheid houden ze het beter vol om blijvend mee te doen in de maatschappij.

Ben je van plan te komen? Laat dat dan even per email  of telefoon 06-46930361 weten aan Chantal Ekkel.

Restaurant De Schulpwei, Katwijkseweg 7 Wassenaar