Ondernemersdag071 6e editie

header-uitnodiging-10-april-002

Ondernemersdag071 6e editie

Dinsdag 10 april 2018, 14:30-19:00 uur (inloop vanaf 14:00 uur)
Zalen A4, Elisabethhof 5 Leiderdorp

De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio nodigen je van harte uit om op dinsdag 10 april a.s. aanwezig te zijn bij alweer de zesde editie van Ondernemersdag071. Centraal staat dit keer het thema ‘Ontmoet de regio’. Twee rondes met inspiratiesessies, afwisselende 071Talks en een actieve netwerkborrel vormen de mix waarmee we je inspireren en met collega-ondernemers in contact brengen.

Afwisselende inspiratiesessies
Je kunt dit keer kiezen uit de volgende inspiratiesessies:
• Medewerkers & Mobiliteit: Pak de fiets of OV en verzilver drie kansen!
• Internet of Things: Slimme apparaten vereisen slimme vragen
• Social Selling: Zakelijk succes met social media
• Lokale 071held: Hoe PicNic de Leidse markt verovert
• Logistiek & Mobiliteit: Slimme en duurzame inzet van je wagenpark
• Onderwijs en Ondernemerschap: Hoe je kennis uit onderwijs en wetenschap kunt benutten in je bedrijf
• 071 Horeca en Toerisme: Speel slim in op deze groeimarkt
• Unmanned Valley en Vliegveld Valkenburg: Laat innovatie niet aan je voorbij vliegen

071Talks
Korte, krachtige en regionale inspiratie over onderwerpen die voor elke ondernemer van belang zijn en aan een goed en beter ondernemersklimaat bijdragen. Dát is waaruit het plenaire programma bestaat. De talks worden verzorgd door:
• Online supermarkt PicNic verovert sinds kort onze regio. Waarom kozen ze voor Leiden en wat maakt onze regio voor hen interessant? Waar zien zij de kansen? Eduard Posthumus Meyjes komt er ‘alles’ over vertellen.
• Polariks won onlangs Starterswedstrijd LEF. Dennis van der Wiel en Max Wijsman zijn de succesvolle ondernemers van de toekomst. Wat kunnen zij voor de regio betekenen en waar hebben zij de regio voor nodig? Deze jonge honden nemen hiervoor het podium.
• De economie in onze regio staat er goed voor. De regio groeit, biedt kansen, maar er zijn ook onderwerpen waarop we met samenwerking nog verder kunnen komen. Aan de hand van Index071 (de economische spiegel van de Leidse regio) en koopstroominformatie pitchen Economie071 en Rabobank Leiden-Katwijk op een actieve manier deze onmisbare kennis voor ondernemers uit de regio. Informatie van ‘alle’ kanten. Dus mis het niet!

Actieve netwerkborrel
Geïnspireerd worden is leuk, maar nieuwe contacten leggen met mogelijk commerciële kansen is natuurlijk nog beter. Daarom word je tijdens het afsluitende programmaonderdeel actief met collega-ondernemers in contact gebracht.

Aanmelden
Je kunt tijdens Ondernemersdag071 je eigen programma samenstellen. Het gehele programma vindt plaats bij Zalen A4 in Leiderdorp (naast WOOON) van 14.30 tot 19.00 uur. Inloop is vanaf 14.00 uur, inspiratiesessies starten om 14.30 uur en 15.30 uur, 071Talks (het plenaire deel) start om 16.30 uur en om 17.15 uur is er de afsluitende en actieve netwerkborrel. Schrijf je in via deze link. Na inschrijving ontvang je een bevestiging.

Let op: Mocht je een programma-onderdeel niet volgen. Geen punt! Er wordt tijdens de dag een netwerkcafé ingericht waar je kunt (net)werken. Ideaal om je tijd nuttig in te vullen!

Je kunt gratis parkeren op het bijbehorende parkeerterrein.

Het event wordt mogelijk gemaakt door Economie071 en Rabobank Leiden-Katwijk. Unity.NU treedt op als mediapartner.

Graag tot ziens op 10 april!