Ontmoet de regio tijdens Ondernemersdag071

ondernemersdag_website_dsc6103

Ontmoet de regio tijdens Ondernemersdag071

De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio, waaronder onze eigen OVV en VNO-NCW organiseren op dinsdag 10 oktober Ondernemersdag071 in Holiday Inn Leiden van 15.30 tot 19.30 uur (inloop vanaf 15.00 uur). Centraal staat dit keer het thema ‘Ontmoet de regio’. Workshops, afwisselende 071Talks en een actieve netwerkborrel vormen de mix waarmee ondernemers afkomstig uit de hele regio worden geïnspireerd en met elkaar in contact worden gebracht.

Afwisselende inspiratiesessies

Ga je hiernaartoe dan kun je kiezen uit de volgende inspiratiesessies:

•             Duurzaam ondernemen loont; over de commerciële kansen van duurzaam ondernemen. Met voorbeelden uit de praktijk.

•             Vastgoed als belegging. Bereikbaar voor iedereen! Investeren in vastgoed, als huisvesting en/of om je oude dag veilig te stellen. Je hoort erover, maar het lijkt voor velen een brug te ver. Dat hoeft zeker niet het geval te zijn. In deze sessie hoor je als ondernemer wat de mogelijkheden zijn.

•             De toko van de toekomst; over (digitale) ontwikkelingen die je onderneming in de komende jaren zullen gaan beïnvloeden en waar je niet omheen kunt. Met nieuwe businessmodellen uit de regio, inspiratie en eyeopeners!

•             Creëer je eigen personeel; ´The war for talent is on´. Goed personeel is moeilijk te vinden. Opleiding en praktijk sluiten niet altijd op elkaar aan. En ondertussen kom jij als ondernemer niet vooruit. Tijdens deze inspiratiesessie staan vier vernieuwende voorbeelden van personeelswerving in de schijnwerpers.

071Talks

Korte, krachtige en regionale inspiratie over onderwerpen die voor elke ondernemer van belang zijn en aan een goed en beter ondernemersklimaat bijdragen. Dát is waaruit het plenaire programma van Ondernemersdag071 bestaat. De talks worden verzorgd door makelaar Wim de Leeuw met een analyse van de regionale woningmarkt, wethouder Robert Strijk van Leiden over de kansen van regiomarketing en samenwerking en Studio Moio over de kracht van vernieuwen buiten gebaande paden.

Actieve netwerkborrel

Geïnspireerd worden is leuk, maar nieuwe contacten leggen met mogelijk commerciële kansen is natuurlijk nog beter. Daarom word je tijdens het afsluitende programmaonderdeel actief met andere ondernemers in contact gebracht.

Aanmelden

Aanmelden voor deze gratis bijeenkomst doe je rechtstreeks op https://www.ondernemersdag071.nl/aanmelden

Samenvatting programma

15.00 uur            Inloop inspiratiesessies

15.30 uur            Start inspiratiesessies

16.15 uur            Inloop 071Talks

16.45 uur            071Talks

17.30 uur            Actieve netwerkborrel

19.00 uur            Afsluiting Ondernemersdag071

frank-ten-have-quote-002