Opening Hof van Duivenvoorde op 8 september

Opening Hof van Duivenvoorde op 8 september

Op vrijdag 8 september om 15 uur wordt het nieuwe bezoekerspaviljoen Hof van Duivenvoorde bij het gelijknamige kasteel officieel geopend. De realisatie van het paviljoen is mede mogelijk gemaakt door een crowdfundingsactie onder onze leden. De leden, die voor één of meer obligaties van € 500 hebben ingetekend, hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Met het bezoekerspaviljoen in de Leidse tuin biedt Duivenvoorde voortaan het hele jaar door de persoonlijke gastvrijheid die past bij het bewoonde karakter van dit adellijke buiten. In de ommuurde en luwe tuin met boomgaard, bloemen en kruidentuin is het in elk seizoen heerlijk verpozen. Voor wandelaars, museumbezoekers, toeristen en anderen die de seizoenen in al hun veelkleurigheid willen beleven: de ontluikende natuur in de lente, het zomerse buitenleven, de kleurenpracht van de herfst en de frisse kou van de winter. Duivenvoorde biedt het allemaal! Zeker nu het Engelse landschapspark zijn oude allure terug heeft nu ook de vitaliteit, oude zichtlijnen en contouren en landschapselementen uit de barokke tuinaanleg zijn hersteld.

De OVV wenst Stichting Duivenvoorde en de exploitanten van de nieuwe Hof van Duivenvoorde, Raymond Talsma en Leon Harinck alle geluk met het bereiken van deze mijlpaal en alle succes bij de verdere ontwikkeling van deze voor Voorschoten uiterst belangrijke toeristische trekpleister.

Locatie: Hof van Duivenvoorde, Laan van Duivenvoorde 1 A, 2252 AK  Voorschoten

Dit bericht delen?