Opleidingsplaatsen gezocht voor ICT Praktijk Academie

Opleidingsplaatsen gezocht voor ICT Praktijk Academie

De ICT Praktijk Academie is in samenwerking met NCOI in 2019 van start gegaan in Gouda en vanaf 2020 actief in de regio Leiden. Dit werd mogelijk door hulp van Economie071.

De opleiding biedt een Bachelor Informatica in 4 jaar tijd. Studenten gaan 1 dag per week naar school en zijn 4 dagen per week actief bij een bedrijf.

Inmiddels zijn ook in de regio Leiden verschillende bedrijven ertoe overgegaan om studenten een plek aan te bieden. Een heel goed voorbeeld is Sloos ICT. Graag komt de ICT Praktijk Academie in contact met meer bedrijven die ook gemotiveerde ICT-ers in wording in hun team willen opnemen. Heb je interesse om deel te nemen en studenten een leerwerkplek te bieden? Neem dan contact op met Jan de Laat via info@ictpraktijkacademie.nl.

Sloos ICT biedt opnieuw een opleidingsplaats

Sloos ICT, gevestigd in Voorschoten, ontwikkelt maatwerkoplossingen voor klanten, van back-office applicaties, webportals tot aan mobiele toepassingen. Dit is op basis van het database programma FileMakerPro, aangevuld met API koppelingen met Exact Online, Office 365, Google, Spotler noem maar op.

Ondernemer Fabian Sloos: ‘Voor het realiseren van onze verdere groei maken wij gebruik van de kennis en motivatie die Informatica studenten aan de ICT Praktijk Academie meenemen. Echt een aanrader’.

 

Dit bericht delen?