Ondernemersloket

Ondernemersloket

Informatie voor bedrijven

De gemeente Voorschoten wil de bereikbaarheid voor haar burgers en ondernemers optimaliseren. Om contact op te nemen met de gemeente belt u in eerste instantie met het Klant Contact Centrum via 14071 (toets alleen deze vijf cijfers). Een medewerker van het Klant Contact Centrum verbindt u dan door naar een betreffende specialist voor bijvoorbeeld vragen over vergunningen, bestemmingsplannen, verkeer en parkeren.

Bedrijfscontactfunctionarissen voor vragen

Speciaal voor ondernemers kan de medewerker van het Klant Contact Centrum u doorverbinden naar één van de bedrijfscontactfunctionarissen. Bijvoorbeeld wanneer u complexe vragen heeft waarvoor u meerdere specialisten van de gemeente nodig hebt. De bedrijfscontactfunctionarissen kunnen uw vraag verder in behandeling nemen of, wanneer dat wenselijk is, doorverwijzen naar een specialist.

Wij raden u aan in eerste instantie gebruik te maken van het centrale telefoonnummer van de gemeente Voorschoten: 14071 (toets alleen deze vijf cijfers). Wilt u toch direct contact met een van de bedrijfscontactfunctionarissen kunt u hieronder de contactgegevens vinden.

Michael van Leeuwen

MvLeeuwen@werkorganisatieduivenvoorde.nl
Mobiel 06 27057482
Telefoon 088 6549414

Accountmanager ruimtelijke advisering m.b.t. grote bouwprojecten en complexe meervoudige vergunningen. Accountmanager Strand en Duinrell.

Wouter Minkhorst

WMinkhorst@werkorganisatieduivenvoorde.nl
Mobiel 06 31627738
Telefoon 088 65 49 376

Accountmanager Bedrijventerreinen, Kantoren

Arjenne Vlietstra

avlietstra@werkorganisatieduivenvoorde.nl 
Mobiel 06 11 03 19 08
Telefoon 088 65 49 466

Accountmanager Toerisme en Recreatie

Digitaal ondernemersloket

Naast de telefonische bereikbaarheid is er een digitaal ondernemersloket. In dit loket heeft de gemeente de meest gestelde vragen en producten eenvoudig vindbaar voor de ondernemers gemaakt. Deze website is bereikbaar op www.voorschoten.nl/ondernemers-voorschoten

De gemeente Voorschoten werkt hard aan het verbeteren van de dienstverlening richting ondernemers. Toch zijn wij benieuwd naar uw ervaringen als Voorschotense ondernemer op dit gebied. Loopt u tegen een dichte deur?, krijgt u geen of te laat antwoord of wordt u juist perfect geholpen. Ervaringen kunt u sturen naar info@ondernemersverenigingvoorschoten.nl