OVV sloepentocht en barbecue

OVV sloepentocht en barbecue

30/6/2017 van 14.00 tot 21.00 uur
Waterfront Vlietland, Rietpolderweg 13 Leidschendam

Vlak voor de zomerstop nog één OVV-activiteit. En dit keer wel een heel bijzondere: een sloepentocht met aansluitend een barbecue bij Waterfront Vlietland op vrijdag 30 juni a.s. vanaf 13.45 uur. Exclusief voor leden en hun (levens)partners. Nog geen lid? Meld je dan eerst als lid aan!

Het programma ziet er als volgt uit:
13.45 uur            Verzamelen bij de steigers van Waterfront voor een rondvaart door de omgeving met sloepen van leden van de vereniging
14.00 uur            Afvaart (voor proviand aan boord wordt gezorgd)
18.00 uur            Terugkeer bij de steigers van Waterfront en start ontvangst BBQ
18.30 uur            Start BBQ
21.00 uur            Einde BBQ

Waterfront Vlietland, Rietpolderweg 13 Leidschendam is vanuit Voorschoten het makkelijkst per fiets of te voet bereikbaar via de Vlietlandbrug aan het eind van het Frans Halsplantsoen. Naast het hele programma bieden we de mogelijkheid ook alleen met de rondvaart of de barbecue mee te doen.

Aanmelden sloepen & sponsoring proviandmanden

Leden, die een sloep bezitten, vragen we net als twee jaar geleden weer hun sloep ter beschikking te stellen. Voor de proviandmanden zoeken we nog één of meer sponsors. Als een lid op die manier een bijdrage wil leveren, vragen we hem/haar dat snel aan de activiteitencommissie (Jasper Suijten, Sheila Groot, Jos Kriek) of per email te melden.

Aanmelden voor deelname

Alle leden ontvangen begin juni per email een uitnodiging met meer informatie en kunnen zich met behulp van de daarbij gevoegde digitale antwoordmogelijkheid aanmelden. Tip: Blok in je agenda de middag en avond van 30 juni alvast af.

Bij onverhoopt slecht weer gaat de sloepentocht niet door en houden we alleen de barbecue. Een besluit daartoe wordt in overleg met de sloepeigenaren genomen en tijdig gemeld aan de degenen die zich hebben opgegeven.

We duimen voor mooi weer en rekenen op heel veel belangstelling.

 

Update: per 20 juni hebben zich al 48 mensen ingeschreven voor de sloepentocht en 54 voor de BBQ.

Waterfront Vlietland, Rietpolderweg 13 Leidschendam

Dit bericht delen?