OVV-Zomerontbijt bij Duivenvoorde op 24 juni

OVV-Zomerontbijt bij Duivenvoorde op 24 juni

Belangrijke les voor ondernemers: Zet jezelf op 1

De fysieke les buiten voorafgaand aan het OVV Zomerontbijt kon leefstijlcoach Anne Mullink helaas niet geven, omdat het de voorafgaande nacht flink had geregend en er ook tijdens de presentatie een paar druppels vielen. Maar dat bood de kans om met de bijna 50 aanwezige ondernemers diepgaand in gesprek te gaan over wat je allemaal kunt doen om vitaler en gezonder door het leven te gaan. De belangrijkste les die men meekreeg, was wel dat je voldoende tijd voor jezelf moet vrijmaken en niet altijd je bedrijf, gezin of klant op 1 moet zetten. Uiteindelijk functioneer je dan toch beter, waarvan ook de onderneming, familie, vrienden en clientèle profiteren.

Na deze belangrijke les smaakten de broodjes, muesli, pasteitjes en fruit van Hof van Duivenvoorde des te beter. En gunde men zichzelf voldoende tijd en ruimte om zich in het kasteel te vergapen aan een groot deel van al het mooie en interessante dat daar sinds 1226, nu dus bijna 800 jaar, is verzameld en bewaard gebleven. Een bezoek dat om een vervolg vraagt, want lang niet alle ruimten konden worden bezocht, laat staan het historische park en de landerijen, die het kasteel omgeven. Een groot aantal deelnemers nam zich dan ook voor binnenkort op eigen gelegenheid naar het kasteel terug te gaan om ook de andere geheimen van dit fraaie stukje Voorschoten te ontdekken.

Voor wie naar aanleiding van de les of dit artikel nader in contact wil treden met Anne Mullink. Zij is bereikbaar via Gezondheidscentrum Voorschoten, Multatulilaan 2 B, telefoon 071-2040616, email info@gcvoorschoten.nl. En wie meer wil weten over de mogelijkheden om Kasteel en/of Hof van Duivenvoorde te bezoeken, raden wij aan om op www.kasteelduivenvoorde.nl en/of www.hofvanduivenvoorde.nl te kijken.

Bij de foto: Een kleine oefening in de partytent lukte nog net wel bij het OVV-Zomerontbijt (Foto: PR)