Participatiebus komt naar Voorschoten

Participatiebus komt naar Voorschoten

Op maandag 5 september biedt het Werkgeversservicepunt Zuid-Holland Centraal je de mogelijkheid om snel en eenvoudig kennis te maken met uiteenlopende zeer gemotiveerde en talentvolle werkzoekenden. Heb je vacatures en ben je op zoek naar gemotiveerd personeel kom dan naar de dubbeldekker met werkzoekenden uit de buurt.

Het Werkgeversservicepunt zorgt voor een gemêleerd gezelschap talenten met diverse werkervaring en opleiding zodat er voor iedere werkgever interessante kandidaten aanwezig zijn. Je ontmoet de werkzoekenden en andere werkgevers in een informele sfeer. Uiteraard zorgt het Werkgeversservicepunt voor een hapje en drankje. Alle gelegenheid dus om gesprekken aan te gaan.

Natuurlijk is ook accountmanager Chantal Ekkel van het Werkgeversservicepunt aanwezig om al je vragen te beantwoorden inzake mogelijke andere kandidaten en subsidie- en andere regelingen. Wethouder Inge Nieuwenhuizen zal ook aanwezig zijn en de aftrap verrichten. De bus staat van 17 tot 18 uur op het Treubplein.

Ben je op dat moment verhinderd, je kunt eerder op de dag ook in Leidschendam en Wassenaar in de dubbeldekker terecht. De bus staat tussen 14 en 15 uur op het Koningin Julianaplein in Leidschendam en tussen 15.30 en 16.30 uur op het Stadhoudersplein in Wassenaar.

Werkzoekenden en medewerkers van het Werkgeversservicepunt ontmoeten je graag op 5 september in de bus.

Dit bericht delen?