Rabobank Haringparty op donderdag 30 juni

Rabobank Haringparty op donderdag 30 juni

30/06/2022  van 17:00 tot 19:00 uur 
Terras voor Restaurant Floris V/Bar ’t Keldertje, Voorstraat 12-14 Voorschoten

Graag nodigen wij onze leden en hun partners uit voor de Rabobank Haringparty op donderdag 30 juni van 17 tot 19 uur op de bekende locatie: voor Restaurant Floris V en Bar ’t Keldertje aan de Voorstraat. De bank heeft ons verzocht de organisatie op ons te nemen en samen met Het Wapen van Voorschoten en Vishandel J. Hartevelt (bekend van de Vrijdagse weekmarkt) willen wij er weer een groot succes van maken.

Daarom nodigen we niet alleen onze eigen leden uit, maar ook niet-leden, die betrokken zijn bij de Centrum Ondernemers, de winkelcentra Hofland en Van Beethoven Winkel Laan, de Dobbewijk en de Vereniging Centrum Horeca. Voor hen ook een uitstekende gelegenheid om met onze ondernemersvereniging kennis te maken.

Om te weten op hoeveel mensen wij mogen rekenen, is aanmelding  wel verplicht. Je hebt daarvoor tot en met 20 juni de tijd. Als je een vorige Rabobank Haringparty hebt meegemaakt, weet je hoe gezellig het is en ook dat er voor degenen, die geen Hollandse Nieuwe lusten voldoende smakelijke alternatieven worden geserveerd.

We hopen op een overweldigende belangstelling.

Geef je snel op via de link hiernaast.

    Inschrijven voor dit evenement

    Dit bericht delen?