Netwerkbijeenkomst Taal en Communicatie op de Werkvloer

taalakkoord

Netwerkbijeenkomst Taal en Communicatie op de Werkvloer

Donderdag 27 september 2018, 15:00-18:00 uur 

Auditorium Bouwhuis Zilverstraat 69 Zoetermeer

Investeren in Taal op de Werkvloer levert ook jouw bedrijf veel op! Meer dan 700.000 werknemers hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Door aandacht voor taal op de werkvloer neemt het ziekteverzuim af, werken medewerkers veiliger en worden er minder fouten gemaakt. Als werkgever kun je op verschillende manieren bijdragen aan een betere taalvaardigheid van je medewerkers. Zo laat je taal geen belemmering zijn.

In de Maand van Leren en Werken organiseren de Leerwerkloketten in de regio een inspirerende netwerkbijeenkomst voor werkgevers over Taal op de Werkvloer. Werkgevers en taalprofessionals vertellen over hun aanpak en delen hun ervaringen. Ook krijg je informatie over de subsidie van Tel mee met Taal die beschikbaar is voor het financieren van taaltrajecten op de werkvloer. Je gaat naar huis met handvatten en tips om het taalniveau op je werkvloer te verbeteren.

De bijeenkomst is voor werkgevers (directie, HRM en P&O adviseurs) en wordt gehouden in Auditorium Bouwhuis Zilverstraat 69 Zoetermeer op donderdagmiddag 27 september van 15.00 tot 18.00 uur (inclusief borrel).

Meld je aan via Lerenenwerken.nl/Netwerkbijeenkomst-taal

Deelname is gratis. Ben je zelf niet in de gelegenheid te komen, dan zijn je collega’s van harte welkom!

Meer informatie over het Taalakkoord Werkgevers: www.taalakkoord.nl