Veel belangstelling voor Regionale Startersavond

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veel belangstelling voor Regionale Startersavond

Ruim 300 bezoekers bezochten op woensdagavond 22 november de derde editie van de Regionale Startersavond, dit jaar bij recreatiecentrum Dekker Zoetermeer. Wie een bedrijf wil starten of wie recent gestart is en behoefte heeft aan meer informatie, kon deze avond terecht bij regionale ondernemers en deskundigen. Zij boden een avond vol informatie, inspiratie en netwerken. Er was een informatiemarkt met ruim 30 standhouders en er konden 10 verschillende workshops bezocht worden.

Het doel van de avond was om zoveel mogelijk mensen goed op weg te helpen om op volle kracht van start te gaan met hun eigen bedrijf.

Informatiemarkt, workshops en netwerken
Drie onlangs gestarte regionale ondernemers deelden hun do’s en don’ts met de aanwezigen. De workshops gingen o.m. over pitchen, administratie en het maken een ondernemingsplan. De avond werd afgesloten met een netwerkborrel.

Ondernemerscoach voor startende bedrijven
Naast de jaarlijkse starteravond is er een regionale ondernemerscoach voor startende bedrijven: Irma de Graaff. Zij helpt bij vragen, wijst de weg binnen de regio en brengt starters in contact met organisaties en bedrijven. Kennismaken kan in Ter Zake Het Ondernemershuis op Markt 3 in Zoeterneer. Meer informatie is te vinden op www.klaaromteondernemen.nl.