Schrijf je direct in voor onze uitgaansdag op 29 juni

Schrijf je direct in voor onze uitgaansdag op 29 juni

29/06/2018  van 08:30 tot 23:00 uur
Haelen en Kessel (Midden-Limburg)

De plannen voor onze uitgaansdag zijn rond. We hebben een spectaculair programma samengesteld. Op vrijdag 29 juni willen we stipt om 8.30 uur vertrekken van het Burgemeester Van der Haarplein (bij de brandweerkazerne) met een bus naar Cees Bijloos’ Spikkerhoeve op Speckerweg 19 in Haelen, waar we om 11 uur hopen te arriveren voor koffie/thee met vlaai. Na die genuttigd te hebben, kun je op de boerderij en in de omgeving een kijkje nemen tot om 12.30 uur de lunch wordt geserveerd.

Rond 13.15 uur vertrekken we dan met dezelfde bus naar Neptunus Structures en vervolgens Champignonkwekerij Jacobs in Kessel voor bedrijfsbezoeken met rondleidingen. Neptunus Structures is wereldwijd de specialist in demontabel bouwen. Met ruim 80 jaar ervaring levert Neptunus tenten en accommodaties voor topevenementen, maar daarnaast ook demontabele gebouwen voor uiteenlopende semipermanente toepassingen. Eigenlijk overal waar ruimte nodig is. Bij Champignonkwekerij Jacobs kun je kennis nemen van de moderne teelttechnieken die nodig zijn om een topproduct te leveren.

Walking dinner
Omstreeks 16.00 uur vertrekken we naar Kasteel De Keverberg in dezelfde plaats waar we kunnen genieten van een fraai uitzicht over de Maas, een rondgang door het eeuwenoude en prachtig gerestaureerde kasteel en een heerlijk walking dinner dat om 20.30 uur is afgerond. We stappen dan opnieuw in de bus en hopen om 23.00 uur in Voorschoten terug te keren. Bekijk hier een filmpje van het kasteel.

Deelname beperkt
Het aantal deelnemers wordt begrensd door de buscapaciteit. Die bedraagt 50 of 62 personen. Het is daarom zaak je (en je partner) snel aan te melden, want bij overintekening geldt: vol = vol. Uiterlijk 22 mei bepalen we of de uitgaansdag doorgaat en zo ja welke bus we inzetten. Om zoveel mogelijk leden de kans te bieden mee te gaan, beperken we vooralsnog het aantal deelnemers per bedrijf tot maximaal 2. Wil je met meer mensen mee, laat dat ons dan wel per email weten. We plaatsen de extra personen dan op een wachtlijst en bepalen na 22 mei dan alsnog of ze wel of niet meekunnen.

Eigen bijdrage
De eigen bijdrage bedraagt € 50 per persoon. We vragen je het verschuldigde bedrag van € 50 of € 100 gelijktijdig met het doen van je aanmelding(en) over te maken op IBAN NL53 RABO 0366 1784 66 van Ondernemersvereniging Voorschoten met omschrijving uitgaansdag + na(a)m(en) van de deelnemer(s). Mochten we onverhoopt moeten besluiten om de uitgaansdag te schrappen krijg je uiteraard je geld terug.

Sponsors gezocht
De totale kosten bedragen naar verwachting meer dan € 100 per persoon. Het exacte bedrag kan fluctueren al naar gelang het aantal deelnemers. De vereniging draait op voor het verschil tussen de totale kosten en het totaal aan eigen bijdragen. Om het beroep op de verenigingskas te verkleinen, geven we alle deelnemers in overweging een extra bedrag te doneren. Je kunt dat ook heel gericht doen door bijvoorbeeld de kosten van een bepaald onderdeel van het programma, zoals die van de bus, een keer koffie en thee of de lunch op de boerderij voor je rekening te nemen. Uiteraard zullen we dat niet op de dag zelf en in het verslag daarvan onvermeld laten. Meer informatie over de sponsormogelijkheden bij Jasper Suijten en Bert Westra.

Meld je hiernaast direct aan als je lid bent. Nog geen lid? Meld je dan eerst via de link bovenaan deze pagina als lid aan.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Lokatie, Adres

Dit bericht delen?

Wie hebben zich reeds ingeschreven voor dit evenement?

Naam
Bedrijf
Bert Westra
OVV
Anita van Straaten
notaris Delahaije
Bert Metsemakers
Metsemakers Letselschade
Caroline Meershoek
Spin administratie & advies
Cees Bijloos
InsingerGilissen Bankiers N.V.
Franck Fielemon
Omzetcoach.nl
Frits Peters
Notariskantoor Mw. Mr. M.W. Delahaije
gerard en josefine de ru
de ru
Jasper Suijten
Spore Creation BNO
Jennifer van der Hooft
Rical Cleaning Products
Leon & ellen
Elbe groen service
Manon Vonk
Vonkfactor 13
Marja Delahaije
mw mr. M.W. Delahaije, notaris
Otto Wolthuis
Wolthuis Muziek
Paul en Lucia Bruijnzeels
La Casita
Peter Paulides
Paulides + Partners
Rene Bos
Specialista
Rick van der Hooft
Rical Cleaning Products
Sandra de Jong
Sandra 4 Events
Sang Yee Schalij
Fysiotherapie de Lindehoeve
Sasja en Harry
Ingenieursbureau van Dorp
Tinus & Anouk
Verhuisservice Voorschoten
Wilbur Zitman
Zitman en Co