Schrijf je direct in voor onze uitgaansdag op 29 juni

Schrijf je direct in voor onze uitgaansdag op 29 juni

29/06/2018  van 08:30 tot 23:00 uur
Haelen en Kessel (Midden-Limburg)

De plannen voor onze uitgaansdag zijn rond. We hebben een spectaculair programma samengesteld. Op vrijdag 29 juni willen we stipt om 8.30 uur vertrekken van het Burgemeester Van der Haarplein (bij de brandweerkazerne) met een bus naar Cees Bijloos’ Spikkerhoeve op Speckerweg 19 in Haelen, waar we om 11 uur hopen te arriveren voor koffie/thee met vlaai. Na die genuttigd te hebben, kun je op de boerderij en in de omgeving een kijkje nemen tot om 12.30 uur de lunch wordt geserveerd.

Rond 13.15 uur vertrekken we dan met dezelfde bus naar Neptunus Structures en vervolgens Champignonkwekerij Jacobs in Kessel voor bedrijfsbezoeken met rondleidingen. Neptunus Structures is wereldwijd de specialist in demontabel bouwen. Met ruim 80 jaar ervaring levert Neptunus tenten en accommodaties voor topevenementen, maar daarnaast ook demontabele gebouwen voor uiteenlopende semipermanente toepassingen. Eigenlijk overal waar ruimte nodig is. Bij Champignonkwekerij Jacobs kun je kennis nemen van de moderne teelttechnieken die nodig zijn om een topproduct te leveren.

Walking dinner
Omstreeks 16.00 uur vertrekken we naar Kasteel De Keverberg in dezelfde plaats waar we kunnen genieten van een fraai uitzicht over de Maas, een rondgang door het eeuwenoude en prachtig gerestaureerde kasteel en een heerlijk walking dinner dat om 20.30 uur is afgerond. We stappen dan opnieuw in de bus en hopen om 23.00 uur in Voorschoten terug te keren. Bekijk hier een filmpje van het kasteel.

Deelname beperkt
Het aantal deelnemers wordt begrensd door de buscapaciteit. Die bedraagt 50 of 62 personen. Het is daarom zaak je (en je partner) snel aan te melden, want bij overintekening geldt: vol = vol. Uiterlijk 22 mei bepalen we of de uitgaansdag doorgaat en zo ja welke bus we inzetten. Om zoveel mogelijk leden de kans te bieden mee te gaan, beperken we vooralsnog het aantal deelnemers per bedrijf tot maximaal 2. Wil je met meer mensen mee, laat dat ons dan wel per email weten. We plaatsen de extra personen dan op een wachtlijst en bepalen na 22 mei dan alsnog of ze wel of niet meekunnen.

Eigen bijdrage
De eigen bijdrage bedraagt € 50 per persoon. We vragen je het verschuldigde bedrag van € 50 of € 100 gelijktijdig met het doen van je aanmelding(en) over te maken op IBAN NL53 RABO 0366 1784 66 van Ondernemersvereniging Voorschoten met omschrijving uitgaansdag + na(a)m(en) van de deelnemer(s). Mochten we onverhoopt moeten besluiten om de uitgaansdag te schrappen krijg je uiteraard je geld terug.

Sponsors gezocht
De totale kosten bedragen naar verwachting meer dan € 100 per persoon. Het exacte bedrag kan fluctueren al naar gelang het aantal deelnemers. De vereniging draait op voor het verschil tussen de totale kosten en het totaal aan eigen bijdragen. Om het beroep op de verenigingskas te verkleinen, geven we alle deelnemers in overweging een extra bedrag te doneren. Je kunt dat ook heel gericht doen door bijvoorbeeld de kosten van een bepaald onderdeel van het programma, zoals die van de bus, een keer koffie en thee of de lunch op de boerderij voor je rekening te nemen. Uiteraard zullen we dat niet op de dag zelf en in het verslag daarvan onvermeld laten. Meer informatie over de sponsormogelijkheden bij Jasper Suijten en Bert Westra.

Meld je hiernaast direct aan als je lid bent. Nog geen lid? Meld je dan eerst via de link bovenaan deze pagina als lid aan.

  Inschrijven voor dit evenement

  Nog geen lid van de OVV? Alleen leden kunnen aan dit evenement deelnemen. Meld u dus eerst aan als lid.

  Lokatie, Adres

  Dit bericht delen?

  Wie hebben zich reeds ingeschreven voor dit evenement?

  Naam
  Bedrijf
  Bert Westra
  OVV
  Anita van Straaten
  notaris Delahaije
  Bert Metsemakers
  Metsemakers Letselschade
  Caroline Meershoek
  Spin administratie & advies
  Cees Bijloos
  InsingerGilissen Bankiers N.V.
  Franck Fielemon
  Omzetcoach.nl
  Frits Peters
  Notariskantoor Mw. Mr. M.W. Delahaije
  gerard en josefine de ru
  de ru
  Jasper Suijten
  Spore Creation BNO
  Jennifer van der Hooft
  Rical Cleaning Products
  Leon & ellen
  Elbe groen service
  Manon Vonk
  Vonkfactor 13
  Marja Delahaije
  mw mr. M.W. Delahaije, notaris
  Otto Wolthuis
  Wolthuis Muziek
  Paul en Lucia Bruijnzeels
  La Casita
  Peter Paulides
  Paulides + Partners
  Rene Bos
  Specialista
  Rick van der Hooft
  Rical Cleaning Products
  Sandra de Jong
  Sandra 4 Events
  Sang Yee Schalij
  Fysiotherapie de Lindehoeve
  Sasja en Harry
  Ingenieursbureau van Dorp
  Tinus & Anouk
  Verhuisservice Voorschoten
  Wilbur Zitman
  Zitman en Co