Smart071 workshop bij BV Leiden

Smart071 workshop bij BV Leiden

Woensdag 8 mei 17.30 – 20.00 uur 
PLNT, Langegracht 70, Leiden

Waarom heeft iedereen het altijd over Big Data? Wat doen bedrijven nu echt met Artificial Intelligence? Om deze vragen te beantwoorden organiseert BV Leiden op 8 mei voor leden en niet-leden een workshop over digitale kansen voor je bedrijf.

Geen magie

Data wordt de ‘olie van de 21e eeuw’ genoemd, maar een deel van de hype omtrent data en Artificial Intelligence (AI) is misschien wat onterecht. AI is geen magie! Maar wat kan er dan wel? Wat voor bedrijven hebben iets aan lerende en sturende algoritmes? Hoe werkt AI in de praktijk? Deze en meer vragen worden beantwoord in deze introductie-workshop. Presentatie is in handen van het Leidse bedrijf Landscape in samenwerking met het project Smart071 van Economie071.

De focus ligt op:

  • de basisprincipes van Big Data en AI (met veel voorbeelden);
  • herkennen van kansen voor data-gedreven innovatie;
  • onderzoeken van concrete mogelijkheden voor jouw organisatie.

Dit is je kans om bestaande ideeën te onderzoeken of je te laten inspireren door alle nieuwe mogelijkheden. Geen voorkennis vereist! Je treft er bovendien een interessant netwerk! Deze workshop is voor leden en niet-leden van BV Leiden. Schrijf je snel in!

Programma en locatie

Inloop: 17:30 (met soep en een broodje). Aanvang: 18.00 uur. Einde: 20.00 uur. Locatie: PLNT, centrum voor innovatie en ondernemerschap, Langegracht 70 in Leiden. Parkeren kan in de Dirk van den Broek garage. Deze is open tot 22.00 uur. Op de fiets komen, kan natuurlijk ook!