Startersavond in Voorschoten

franck-fielemon-startersavond

Startersavond in Voorschoten

Donderdag 15 februari 19:00-21:30 uur (inloop vanaf 18:45 uur)
House of Vision, Rouwkooplaan 5, 2251 AP  Voorschoten

Als startende ondernemer moet je van vele markten thuis zijn. Naast kennis van regels en wetgeving rondom ondernemen heb je te maken met het opzetten van je eigen bedrijf en alles wat daarbij komt kijken. Zet je je onderneming in één keer slim op, dan bespaar je jezelf veel tijd, geld en frustratie. Tijdens de regionale startersavond op 15 februari in Voorschoten wordt ingezoomd op drie belangrijke onderwerpen.

Tijdens drie interactieve workshops krijg je inzicht in wat je nodig hebt om je bedrijf in één keer goed en gedegen op te zetten, zodat je je zo snel mogelijk met de inhoud van je werk kunt bezighouden.
Zacht werken specialist Hieke van Hoogdalem legt uit wat het belangrijkste onderdeel is van het bedrijfsfundament. In haar workshop ontdek je wie je échte lievelingsklant is.
Omzetcoach Franck Fielemon deelt waardevolle inzichten en geeft praktijkgerichte tips & tricks om klanten aan te trekken en te werven.
En dan heb je als startende ondernemer voor je eerste klant werkzaamheden uitgevoerd. Hoe zorg je er dan voor dat die klant op tijd jouw factuur betaalt? Creditmanagementspecialist Mariëlle Kitsz van Eye for Cash legt je uit hoe je daarvoor zorgt!
Je gaat naar huis met concrete actiepunten voor de opzet of verbetering van je bedrijf. Deze waardevolle avond vol tips én praktisch resultaat wordt kosteloos aangeboden. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus vooraf aanmelden is noodzakelijk.
De regionale startersavond vindt plaats op 15 februari in Voorschoten vanaf 18:45 uur tot 21:30 uur. Het volledige programma is te lezen op www.regionalestartersavond.nl. Daar kun je je ook aanmelden!

House of Vision, Rouwkooplaan 5 Voorschoten