Tweede digitale Ondernemersdag071

Tweede digitale Ondernemersdag071

Donderdag 16 juli 2020 16.00-17.00 uur
Internet

Het is alweer tijd voor de tweede digitale Ondernemersdag071: 071 Ondernemend Dichtbij. In één uur word je meegenomen in de laatste ontwikkelingen op ondernemersgebied in de 071-regio.

Op donderdagmiddag 16 juli vanaf 16:00 uur gaat de virtuele bijeenkomst live vanuit Naturalis Biodiversity Center. In het programma word je meegenomen in de vrijetijdssector van onze regio. Vanwege de coronacrisis wordt deze sector hard geraakt; maar wordt dit óók gevoeld door veel andere bedrijven in de regio. Verder staan we stil bij lokale ‘pijn’punten en mooie voorbeelden van creatief ondernemerschap.

Deze keer echt interactief
Alles stond klaar om jou tijdens de eerste editie actief om je mening te vragen. Helaas liet de techniek ons op het laatste moment in de steek. Sorry daarvoor! We gaan er vanuit dat het op 16 juli a.s. wel goed gaat. Heb jij nu al een vraag aan de specialisten? Mail deze dan naar info@ondernemersdag071.nl en wie weet komt jouw vraag in de uitzending.

Jouw input is welkom
Ook gebruiken we jouw mening graag bij de organisatie van volgende edities. Heb je tijd om twee/vijf vragen te beantwoorden? Het helpt ons de inhoud nóg beter bij de wensen van jou en mede-ondernemers te laten aansluiten.

Aanmelden
Wil jij ‘071 Ondernemend Dichtbij’ niet missen? Meld je dan hier aan. Een aantal dagen voorafgaand aan het event ontvang je een link waar je op donderdagmiddag 16 juli mee kunt inloggen (we gebruiken deze keer Microsoft Teams).

Programma
De presentatie van het programma is weer in handen van Gerda Schukking. Martijn van Pelt (ondernemer, Economie071 en VNO-NCW Rijnland), Erik Versnel (Rabobank Leiden-Katwijk) en Nicoline Schuitemaker (Schuitemaker Vis) vormen het panel. Ook delen zij cijfers van recente onderzoeken in de regio en voor specifieke branches.

Programma

16:00 uur Welkom, introductie onderwerpen en gasten en cijfers over de 071-regio.
16:05 uur Wat leeft en speelt er rondom toerisme en de markt van zakelijke congressen?
Met Flip Kromhout (VVV Katwijk) en Mincke Pijpers (Leiden Marketing) over de nieuwe campagne Streek van Verrassingen. Frans Schohaus (Van der Valk Hotel Leiden en Hoteloverleg Leiden) en Lorenzo van Beek (Boutique Hotels van Leyden en BV Leiden) sluiten hier vervolgens op aan.
16:35 uur De ondernemende 071-regio.
Met plaatselijke informatie en overzicht naar de regio door een vertegenwoordiger van de Katwijkse Ondernemersvereniging, Lorien de Roode (Leiderdorpse Ondernemersvereniging), Erwin Roodhart (Ondernemend Leiden) en Gerrit Jan Bezemer (Platform voor Ondernemers Oegstgeest).
17:00 uur Einde tweede editie van 071 Ondernemend Dichtbij.

Eerst editie gemist en terugkijken?
Via deze link kun je de aftermovie terugkijken. Op een YouTube-kanaal kun je de volledige uitzending én de filmpjes van de zes ondernemers uit onze regio zien (Flat White, Het Strand, de Floral Trade Group, de Bosrand, Brouwer Tours en Van Oerle Nettpro Schoonmaakdiensten).

Graag ‘tot ziens’ op 16 juli!

Aanmelden doe je hier!

Dit bericht delen?