Vijf vragen aan….Caroline & Hans (Spin Administratie)

carolinehans1

Vijf vragen aan….Caroline & Hans (Spin Administratie)

 

‘Wij helpen ondernemers hun doelen te bereiken’

Caroline Meershoek en Hans van Beveren zijn eigenaar van administratiekantoor Spin Administratie. Zij slaan dit jaar een nieuwe richting in met het kantoor met het traject Ondernemerscoach. Ondernemers op basis van actuele cijfers en prognoses helpen hun doelen te bereiken. “Wij stellen samen met de ondernemer een plan op waarin we strategie en acties opnemen. Klanten reageren heel enthousiast.”

Waarom ben jij ondernemer? Wat maakt ondernemer zijn leuk?

Caroline: “Ik had geen intentie om ondernemer te worden. Door een samenloop van omstandigheden en de vraag van Hans om samen te werken kwam dit op mijn pad. Tot nu toe geen spijt van.”

Hans: “Ons beroep brengt vaste werkpatronen en richtlijnen met zich mee die ten grondslag liggen aan een goede kwaliteit. Er is wel voldoende ruimte over die ik naar eigen inzicht kan invullen. En als een idee een succes wordt, geeft dat echt een kick.”

Wat zou jij graag anders willen in Voorschoten en met wie doe je zaken?

Caroline: “Ik zou graag ambtenaren zien die in Voorschoten wonen en het dorp echt kennen. Er zijn nu te veel mensen bij de Gemeente die geen enkel verstand van Voorschoten als dorp en gemeenschap hebben, met alle gevolgen van dien.”

Hans: “Natuurlijk kunnen er dingen beter maar uiteindelijk ben ik gewoon blij dat ik Voorschoten woon en werk. Als wijzelf iets nodig hebben denken wij eerst aan onze netwerken en dat betekent dat we de oplossingen het liefst lokaal zoeken. Niet op de laatste plaats doen wij natuurlijk ook “zaken” met de Voorschotense horeca.”

Boek, favoriete drankje en kippenvel?

Caroline: “Geen specifiek boek nu, maar fan van Scandinavische detectives. Favoriete drankje is een lekker wijntje of likeurtje. Thuis drink ik eigenlijk nooit. Kippenvel krijg ik van een moment of een muziekstuk. Vallen die twee samen, dan blijft dat lang hangen.”

Hans: “De heilige Rita van Tommy Wieringa. Heerlijk om voor het slapen nog een stukje te lezen en dit is gewoon een mooi boek. Op kantoor loop ik op koffie, na het sporten, in het café liefst bier maar het meest geniet ik van een heerlijke single malt whisky. Ik krijg alleen kippenvel van mooie muziek.”

Wat doen jullie voor de gemeenschap?

Caroline: “Ik zit in besturen van verschillende Voorschotense verenigingen en daarbuiten. Daarnaast trainer bij GV Avanti en penningmeester bij Broodfonds Duivenvoorde.”

Hans: “Ik ben actief als bestuurslid of vrijwilliger bij diverse verenigingen en stichtingen. Op dit moment Broodfonds Duivenvoorde en het meest zichtbaar in de Oranjevereniging. Daarnaast steunen wij alle grote Voorschotense evenementen. Deze evenementen zorgen ervoor dat Voorschoten zo’n leuk dorp is om te wonen.”

Hoe hou je jezelf scherp als ondernemers?

Hans & Caroline: “We leven in een geweldige tijd waarin de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Zorg ervoor dat je inspeelt op de ontwikkelingen en de daarmee veranderende markt. Luister goed naar je klanten en doe er wat mee; zorg dat je relevant blijft. Als je bedrijf flexibel genoeg is, dan zijn nieuwe ontwikkelingen geen gevaren maar vooral kansen.”

 

Spin Administratie
Caroline Meershoek & Hans van Beveren
Rouboslaan 32
2252 TR Voorschoten
T 071 56 11 97
E info@spinadministratie.nl
I www.spinadministratie.nl