Vijf vragen aan… Jeroen en Riccardo | fit20

fit201

Vijf vragen aan… Jeroen en Riccardo | fit20

Begin januari kregen Jeroen Harteveld en Riccardo Masmeijer de Jong van fit20 de Voorschotense Ondernemersprijs 2018-2019 uitgereikt. Drie jaar geleden ontstonden de plannen voor fit20 in Voorschoten en nu zijn er inmiddels zes vestigingen in de regio. Kansen zien en kansen pakken, de vrijheid die het ondernemerschap biedt, is waarom zij ondernemer zijn.

Waarom zijn jullie ondernemer en wat maakt het leuk?

“Ondernemer zijn kies je niet voor, het is een geboorteafwijking is een uitspraak van onze vriend Max Weisglass met wie we veel samenwerken. Die uitspraak begrijpen we steeds beter. Het is geen bewuste keuze, het is eigenlijk het enige dat bij ons past. Onze uitdaging is om kwalitatief goede krachttraining voor een zo groot mogelijke doelgroep beschikbaar te stellen met daarbij de beste begeleiding die iemand kan wensen.”

Waarom deze branche en hoe in Voorschoten terecht gekomen?

Riccardo: “Tijdens mijn handbalcarrière en sportopleiding vroeg ik mij af hoe je zo veel mogelijk mensen goed kan begeleiden in hun training. Ik zag veel onnodige blessures. Ik ben mij erin gaan verdiepen en via fit20 en Jeroen kwam ik erachter dat deze manier van trainen voor een grote doelgroep haalbaar is. Wij zien op onze vestigingen geweldige resultaten. Voorschoten was voor ons een logische vierde stap voor een nieuwe vestiging. Een mooie gemeente waar kwaliteit en efficiency gewaardeerd wordt.”

Waar willen jullie over vijf jaar staan en wat is dit jaar het allerbelangrijkste?

Jeroen: “Toen Riccardo en ik drie jaar geleden een vijfjarenplan maakten, was het doel om vijf vestigingen te hebben aan het eind van die periode. Nu, drie jaar later, hebben we zes vestigingen. Iedereen ziet de waarde van begeleiding, ziet de noodzaak ervan en waardeert het dat je niet meer drie keer per week naar de sportschool hoeft. De komende vijf jaar zien er fantastisch uit. We zijn in een korte tijd fors gegroeid. Dus we gaan in 2020 zorg dragen voor een goed team zodat we de kwaliteit blijven leveren die alle leden van fit20 mogen verwachten. Daarnaast hebben we mooie events in de planning staan om onze leden te bedanken. Zo stonden we vorig jaar met 1000 man in de Theaterhangaar in Katwijk en dat willen we in de komende vijf jaar proberen te overtreffen!”

Hoe hebben jullie alles rondom de Ondernemersprijs ervaren?

“De ondernemersprijs was voor ons een verrassend avontuur. Van het eerste verrassende bericht dat we waren voorgedragen, de presentatie voor een indrukwekkende jury tot het uiteindelijk winnen, het was eigenlijk allemaal onverwacht maar we zijn er als team ontzettend trots op. We zijn al blij met de stap naar Voorschoten en de waardering die we hier ontvangen, maar deze erkenning krijgen van zo’n grote groep succesvolle ondernemers is heel mooi!”

Boek, kippenvel, drankje, vakantiebestemming en bucketlist?

“Boek van Tony Robbins: Awaken the Giant within…op het nachtkastje. Tony is de enige die ons goed advies kan geven in deze fase van ons ondernemen! Kippenvel hebben we iedere dag. Onze trainingsruimtes zijn standaard gekoeld op 17 graden. In maart vliegen wij naar Amerika. fit20 is daar nu ook actief en wij gaan het team ondersteunen en plakken er een paar vakantiedagen aan vast. Water is belangrijk, vitamines en mineralen ook, maar in het weekend drinken wij toch een ander drankje. Want niets waar ”te” voor staat is goed, behalve Tequilla! Voor de bucketlist: het hele team meenemen op óf wintersport, óf naar Ibiza.”

fit20
Rouboslaan 36
2252 TR Voorschoten
T 071-204 8030
E voorschoten@fit20.nl
I www.fit20voorschoten.nl

Foto: Riccardo Masmeijer de Jong en Jeroen Harteveld met in het midden regisseur Marcel Harteveld (broer van Jeroen) aan het einde van het grote fit20-feest vorig jaar in de Theaterhangaar in Katwijk (Foto: PR)

Bekijk hier het aanbod van Jeroen om een keer langs te komen in de fit20 studio Voorschoten voor een gratis kennismaking

Bekijk hier de TV-commercial van fit20 en meer informatie