Vijf vragen aan… Trudy Kwik | KWIK Events & Relatiemarketing | Rrrollend Food Festivals

trudy_website

Vijf vragen aan… Trudy Kwik | KWIK Events –  Rrrollend Food Festivals

Trudy Kwik, al 18 jaar ondernemer, maakt deel uit van de jury die tijdens de Nieuwjaarsreceptie 2020 de winnaar bekend maakt van de OVV Ondernemersprijs. “Ik vind het een eer om als Leidse Ondernemer (wel 14 jaar in Voorschoten gewoond), in de jury te mogen plaatsnemen om de Beste Ondernemer van 2019 te kiezen. Altijd spannend dit soort wedstrijden zowel voor de jury als voor de ondernemers maar superleuk om te doen!”

Waarom is zo’n ondernemersprijs belangrijk?
“De OVV heeft een aantal criteria geformuleerd die meewegen bij de beoordeling van de inzendingen voor de ondernemersprijs. Dit zijn o.a. maatschappelijke relevantie, duurzaamheid, werkgelegenheid, doorgroei- en uitbouwmogelijkheden en ondernemersvaardigheden. Dit zijn belangrijke criteria die elke ondernemer moet meewegen in zijn bedrijfsvoering. Mooi als uit de voordrachten blijkt dat deze criteria helder zijn. Stuur dus vooral voordrachten in naar info@ondernemersverenigingvoorschoten.nl zou ik zeggen.”

 Waarom ben jij ondernemer, wat maakt ondernemen leuk?
“Ik ben al 18 jaar ondernemer. Daarvoor 20 jaar bij DHL gewerkt, ook met heel veel plezier. De zelfstandigheid, creativiteit die van je gevraagd wordt en die je kwijt kunt, het bouwen van een team…allemaal onderdelen van het ondernemen die ik niet meer kwijt wil. Het geeft mij elke dag weer die energie waar ik naar op zoek ben. Met het bedrijf maken we nu de volgende stap, zowel in organisatiestructuur als in het uitrollen van nieuwe concepten.”

Thuissituatie en wil jij dat je kind hetzelfde als jij gaat doen?
“Ruud de Romijn is man, liefde en maatje sinds 38 jaar. Diegenen die ons kennen weten dat we never a dull moment beleven…soort story of our live! Freek (25) is onze enige zoon en die woont samen met Elaine Pen, ook uit Voorschoten by the way. Zij is Olympisch Ruiter en op weg naar de OS in Tokyo! Sinds 1 januari 2018 is Freek partner geworden in de zaak, superleuk om samen te ondernemen en te bouwen!”

Drankje, kippenvel, boek en volgende vakantiebestemming?
“Geen twijfel mogelijk…Gin & Tonic. Dertig jaar geleden leerde ik dit drankje kennen door mijn internationale collega’s van DHL, toen keek iedereen met een vies gezicht naar mij…en nu? We organiseren zelfs Ginfestivals. Ik ben een vakantielezer. Vorige vakantie begonnen in Michelle Obama, komende vakantie lees ik hem uit. Kippenvel? Geloof het of niet, ik ben geen Ajaxied maar heb enorm genoten van het enthousiasme én het succes van dit elftal, zelfs soms een brok in mijn keel. Maar nu moet Feyenoord het maar weer gaan doen hoor! We hebben een heerlijke stek in Fryslân, waar we tussendoor vertoeven en in oktober is de Costa Blanca the place to be.”

Wat ben ik vergeten te vragen?
“De leukste uitspraak die ik onlangs te horen kreeg: Je bent een start-up van 50+…#ikrekenhetgoed.”

Fotobijschrift: Trudy Kwik: “Ik hou mijzelf scherp door te luisteren, te lezen en  te spiegelen en vooral door open te staan voor ideeën van anderen!”

KWIK Events & Relatiemarketing | Rrrollend Food Festivals
Trudy Kwik
Delftse Jaagpad 7
2324 AA Leiden
T 071 513 7775
M info@kwik.eu
I www.kwik.eu www.rrrollend.nl