Waar een golfmiddag voor ondernemers toe kan leiden

dsc05960uitsnede

Waar een golfmiddag voor ondernemers toe kan leiden

Wij zijn een belangenbehartiger en een belangrijk ondernemersnetwerk schrijft secretaris Jasper Suijten elders op deze website en op 25 juni in de Voorschotense Krant. Wat dat netwerk betreft, kreeg hij op dezelfde dag om 16 uur een bewijs in de schoot geworpen tijdens de golfmiddag die samen met Espressobar en Lunchroom Het Wedde en Golf4iedereen werd georganiseerd.

Alwine Kruisselbrink van AT Alwine Alexander Techniek en Anneke Soonius van Golf4iedereen vertelden hoe zij elkaar twee jaar geleden bij de vorige golfdag hadden ontmoet en ontdekten dat zij veel raakvlakken hadden. Een unieke samenwerking was geboren, waarbij mensen door de Alexander Techniek leren zich vrijer en soepeler te bewegen en bij het golfen direct kunnen ervaren dat dit ook echt het geval is. Alwine moest natuurlijk ook direct bij Anneke op golfles. En dat bleef ook niet zonder succes want ze won zowaar de wedstrijd tussen de 16 leden, die zich daarvoor hadden aangemeld. Zij mag een door Studio A&A en Recreatiecentrum Vlietland aangeboden promotiefilmpje ter waarde van € 950 laten maken. Onderwerp wordt natuurlijk de genoemde samenwerking.

Behalve de wedstrijdgolfers stonden 24 beginners aan de afslag. Zij leerden afslaan, chippen en putten en mochten ook nog even proberen het geleerde bij twee holes in praktijk te brengen. De miezerige regen kon de pret bij geen enkele deelnemer drukken. In de beginnerscategorie konden twee prijzen worden verdiend. Angelique van Vliet van Vlietburg Advies won als beste putter een complete set golfclubs voor beginners en Marcel Wiggers (Van Arkel & Wiggers Accountants en Adviseurs), partner van Alwine Kruisselbrink, als beste chipper een golfcursus voor beginners die door Het Wedde en Golf4iedereen beschikbaar waren gesteld.

Aansluitend aan de twee uur durende golfactiviteiten was een barbecue georganiseerd, waaraan nog eens 50 andere personen deelnamen. Slagerij Aad van Eijk tekende voor hetgeen op de borden terecht kwam. Duidelijk te merken was dat men elkaar door corona te lang niet had gezien en gesproken. Er werden weer heel veel nieuwtjes en ervaringen uitgewisseld. We zijn benieuwd tot welke mooie nieuwe gezamenlijke ondernemersactiviteiten de golfmiddag en aansluitende barbecue deze keer zullen leiden.

Foto: Bart Carpentier Alting (Recreatiecentrum Vlietland) en Alice Hooft (Studio A&A) reiken het bewijs van de prijs van de golfwedstrijd tussen Voorschotense ondernemers (de productie van een korte bedrijfspromotiefilm) uit aan de winnaar: Alwine Kruisselbrink (AT Alwine Alexander Techniek). Foto: VSK

Klik hier door voor een beeldverslag