We gaan weer beginnen!

We gaan weer beginnen!

Het zijn bijzondere tijden en zeker voor onze leden. De vakantieperiode loopt ten einde, een bijzondere vakantieperiode. Ben je op vakantie geweest, dan zul je die anders ervaren hebben dan andere jaren. Je bent niet naar het buitenland geweest of in het buitenland was het veel rustiger dan voorheen. En ben je in “eigen land” gebleven, dan heb je mogelijk gemerkt dat ons eigen land ook een prima plek is om uit te rusten.

Het is nog steeds een andere wereld dan voorheen. Als bestuur ervaren wij ook continu dat we flexibel moeten zijn. We organiseren graag activiteiten om als ondernemers bij elkaar te zijn en waar nodig steun aan elkaar te geven. Maar alle coronamaatregelen gooien vaak roet in het eten. Toch hebben we voor half september een nazomerborrel op het programma staan waarvoor je de uitnodiging al hebt ontvangen. Daarnaast staat voor 8 oktober a.s. de uitgestelde ledenvergadering geprogrammeerd. En we hebben op 29 september ook nog een virtuele bijeenkomst over cybercrime in de planning.

Maar dat stelt niet veel voor als ik bedenk wat ons ondernemers allemaal nog meer te wachten staat. De komende maanden zullen spannend worden voor veel collega’s. Op het moment van schrijven van deze column wordt er gesproken over het 3e steunpakket. Duidelijk is al wel dat dit aanzienlijk beperkter zal zijn dan de eerste twee. Namens het bestuur wens ik de leden die mede daardoor in de stress zitten over het voortbestaan van hun “kindje” veel sterkte. Op onze site geven we hen een paar tips. En laat het ons weten als je denkt dat we zelf jou of een collega ergens steun kunnen bieden.

Tot slot hoop ik dat we tijdens de nazomerborrel met elkaar op 1 ½ meter veilig het glas kunnen heffen. En anders dat ik je bij de ledenvergadering mag begroeten.

Hartelijke groet,

Fred Snelderwaard, voorzitter