Wie wordt de beste ondernemer van 2017?

Wie wordt de beste ondernemer van 2017?

Wie wordt de beste ondernemer van 2017?

Net als in 2015 organiseren wij ook in 2017 een wedstrijd om de beste ondernemer van het dorp in beeld te krijgen. En net als toen konden alle Voorschotense inwoners en ondernemers kandidaten voordragen. Jullie hadden daarvoor tot 1 oktober de tijd. 

In 2015 won Paul Bruijnzeels van La Casita na een spannende strijd met Monique van Oijen van Pien & Polle en Machiel Vlieland van Extra Vert Tuinontwerp en Tuinwinkel de prijs. Er werden toen in totaal 10 voordrachten gedaan. Maar in de afgelopen twee jaar is er op ondernemersgebied natuurlijk weer veel gebeurd. In het dorp en de winkelcentra openden veel nieuwe winkels hun deuren en werden andere opgefrist of uitgebreid. En op onze bedrijventerreinen zagen we ook heel veel nieuwe bedrijvigheid.

Procedure
De ingestuurde voordrachten zijn door het OVV-bestuur worden aangevuld. Het totale aantal voordrachten is dit keer 11. Een onafhankelijke jury, die ditmaal bestaat uit notaris Marian Pérez, Rabo MKB-directeur Henk Werlemann en VNO-NCW’s Laura van Klink heeft de binnengekomen voordrachten onderzocht en ging op 16 november het gesprek met tien kandidaten aan en heeft daarna bepaald wie genomineerd en de winnaar zijn. De bekendmaking van de winnaar en prijsuitreiking vinden op de nieuwjaarsbijeenkomst van de OVV in 2018 plaats. Behalve een kleinood en fraaie oorkonde ontvangt de winnaar ook het aanbod van steun om niet gedurende één jaar bij de verdere ontwikkeling van zijn/haar bedrijf/organisatie door het actief in contact brengen met leden van de OVV die de winnaar daarbij van nut kunnen zijn.

Na het bekend worden van de nominaties is dit artikel op deze site geplaatst en naar de pers verspreid.

Bij de foto: De genomineerden en winnaar van 2015. Van links naar rechts Machiel Vlieland (Extra Vert), winnaar Paul Bruijnzeels (La Casita), OVV-voorzitter Frank ten Have en Monique van Oijen (Pien & Polle)