Workshop Etaleren op 29 mei in Leiden

etaleren

Workshop Etaleren op 29 mei in Leiden

Dinsdag 29 mei 2018, 18:00-21:30 uur 
HUBspot, Langegracht 70, Leiden

Training door Esther Blankensteijn en Jacqueline van Beek.
In 2016 heeft Esther samen met Jacqueline de Kerstmarkt Leiden helemaal in kerstsfeer gebracht. Maar velen zullen haar wellicht kennen als de projectcoördinator van het Pop-up Warenhuis in het oude V&D pand, inmiddels Hudson Bay. Esther en Jacqueline hebben samen meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van etaleren en visual merchandising. Kijk voor meer informatie over hen op www.krulmetstijl.nl

Waarom etaleren?
Online wordt steeds belangrijker, maar met een aantrekkelijke etalage haal je de klanten echt naar binnen. Daarbij is een juiste beleving in jouw winkel belangrijk om klanten jouw producten op zo’n aantrekkelijk en overzichtelijk mogelijke manier te presenteren.

Etalagewedstrijd voor Leidse ondernemers
Als je jouw kennis over etaleren en instore inrichting wilt ophalen of verbeteren dan ben je sowieso welkom. Maar Leidse ondernemers hebben nog een extra reden om mee te doen: in samenwerking met LeidenShopping organiseert men dit jaar een etalagewedstrijd die in het teken zal staan van de Lakenfeesten. De wedstrijd en daarmee beoordeling loopt gedurende de hele maand juni, waarbij zowel bezoekers als een jury de etalages zullen beoordelen. Tijdens de Lakenfeesten zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt én zullen de bezoekers van de Leidse ondernemers ook in het zonnetje worden gezet door een leuke prijs aan te bieden. Tijdens de workshop krijgen de deelnemers tips & trucs hoe ze het thema van deze wedstrijd kunnen vertalen naar hun onderneming. Doe je mee aan de wedstrijd, dan krijg je tijdens deze workshop ook direct de benodigde materialen GRATIS uitgereikt.

Meer informatie en aanmelden voor workshop Etaleren via deze link >