Workshop Facebook voor gevorderden op 5 juni in Leiden

facebook

Workshop Facebook voor gevorderden op 5 juni in Leiden

Dinsdag 5 juni 2018, 18:00-21:30 uur 
Stadsgehoorzaal, Breestraat 60, 2311 CS  Leiden

Training door Steven de Jong (Olifant Media). Sinds 1 januari 2017 is Olifant Media een online marketingbureau gespecialiseerd in Search & Social. Eigenaren Steven de Jong en Jurjen Rijsdijk zetten samen met hun team social media- en zoekmachinemarketing campagnes op voor uiteenlopende bedrijven en organisaties, waaronder Leiden Marketing, This is Holland, Zonnebrillen.com, Smice Cocktails, LTO Noord en eazie. Via Facebook, Google en/of andere media dragen zij bij aan het vergroten van hun zichtbaarheid en omzet. Zie verder op hun website: https://olifantmedia.nl/

Waarom Facebook/Instagram?
Op speciaal verzoek komt Steven om de ervaren Facebook-gebruiker te informeren over alle nieuwe features en algoritmes van Facebook. Daarnaast zal ook Instagram aan bod komen. Heb je de andere workshops van Steven gevolgd over Facebook of ben je al een actief gebruiker van Facebook, dan raden wij je aan om je voor deze workshop in te schrijven. Deze workshop is niet geschikt voor Facebook-beginners.

Praktisch aan de slag
Deze workshop zal vooral in het teken staan van informeren en updaten van je kennis. Gezien het feit dat er twee sociale media aan bod komen tijdens één workshop, zal er minder tijd zijn voor praktische oefeningen.

Meld je hier aan