Workshop: Hoe zet ik Facebook in voor mijn bedrijf (basis)

Workshop: Hoe zet ik Facebook in voor mijn bedrijf

22/09/2016  inloop 19.00 uur, start 19.30 uur
De Plek, Kanaalpark 157, Leiden

Op donderdag 22 september organiseren Jasper Suijten (Spore Creation) en Manon Vonk (VonkFactor 13) in opdracht van onze vereniging een Workshop ‘Facebook zakelijk inzetten’. In de workshop zullen Jasper en Manon o.a. ingaan op:

• Hoe zet je een zakelijke pagina op vanuit je privéaccount
  • Waar moet de omslagfoto en ander beeld aan voldoen en hoe maak je eenvoudig zelf beeldmateriaal met hulp van gratis programma’s
  • Goede opzet van teksten voor het onderdeel pagina-informatie
  • De Facebook statistieken. Wat moet je daarvan weten
  • Hoe creëer je aantrekkelijke content voor je pagina
  • Hoe zorg je voor continuïteit…

De workshop is bedoeld voor ondernemers/bedrijven die net gestart zijn met een zakelijke Facebookpagina of daar mee willen starten. Plenair leggen wij de basis uit, daarna gaan de deelnemers zelf op hun meegenomen eigen laptops aan de slag.

Datum: Donderdag 22 september
Tijd: Inloop 19.00 uur, start 19.30 uur
Einde: 22.30 uur
Locatie: nog niet bekend
Kosten: € 75 (ex btw) Inschrijving wordt definitief na betaling zakelijke factuur (inclusief koffie/thee/fris)
Apparatuur: Eigen laptop meenemen (geen iPad)

Er is plek voor  tien deelnemers. De volgorde van binnenkomst van de betalingen is bepalend voor de deelname. Bij overintekening wordt later een tweede bijeenkomst georganiseerd, mits er dan weer tien deelnemers zijn.

Na inschrijving ontvang je een zakelijke factuur vanuit Vonkfactor 13. Na betaling is de inschrijving definitief. Aanmelden kan tot 14 september in verband met reserveren locatie. De workshop gaat door bij tien deelnemers. Bij minder aanmeldingen ontvangen de deelnemers een credit factuur.

Op donderdag 27 oktober volgt een Workshop Facebook voor gevorderden. Daarin wordt dieper ingegaan op het aanmaken van doelgroepen, het maken van advertenties met advertentiemanager en power editor, de facebookpixel et cetera. Meer informatie over deze workshop volgt later.

Inschrijven voor deze workshop

nnb

Wie hebben zich reeds ingeschreven voor dit evenement?

Bedrijf
    Annette van Ekeren