Gratis workshop no-code: Apps maken zonder programmeren

Gratis workshop no-code: Apps maken zonder programmeren

Dinsdag 10/12/2019 17.00-19.30 uur
PLNT, Langegracht 70 Leiden

In de GRATIS workshop no-code wil Smart071 ondernemers uit het MKB, kennis laten maken met de kracht van no-code. Een nieuwe manier van softwareontwikkeling die organisaties in staat stelt om van binnenuit eigen applicaties te ontwikkelen. En niet onbelangrijk: tegen een fractie van de kosten en tijd van traditionele softwareontwikkeling. Ontdek hoe bedrijven no-code inzetten om processen te automatiseren, systemen te digitaliseren en zelfs nieuwe markten te veroveren. En ga aan de slag met een no-code platform om binnen 30 minuten zelf een app te bouwen. De workshop wordt gegeven door Vincent Krouwels van Ideable.

Wat is no-code?

Om de waarde en potentie te zien van no-code, is het natuurlijk van belang om te weten wat no-code eigenlijk is. Kort gezegd is no-code het visueel bouwen van webapplicaties. Maar hoe werkt no-code precies? Wat is low-code? En hoe bouw ik iets met no-code? Op deze vragen krijg je een antwoord tijdens de workshop.

De voor- en nadelen van no-code softwareontwikkeling

No-code is een fantastische oplossing voor veel digitale problemen, maar niet op alles toepasbaar. Wat zijn de voor- en nadelen van een no-code digitale oplossing en wat zijn nou ideale projecten om aan te pakken met no-code? Ook dit kom je te weten in de workshop.

No-code succesverhalen uit de praktijk

Aan de hand van drie cases laten we zien hoe bedrijven no-code gebruiken om sneller te ontwikkelen en te innoveren. Zo kom je te weten:

  • Hoe een advocatenpraktijk van een dienst een nieuw product maakt.
  • Hoe een internationaal verhuisbedrijf door digitale transformatie met minder mensen meer werk aankan.
  • Hoe een recruitmentbureau een techbedrijf werd en razendsnel nieuwe ideeën test.

Zelf aan de slag

De kracht van no-code zit hem in de complete eenvoud. Front- en backend in 1 platform met een simpele drag-and-drop en point-and-click interface. We bouwen een simpele, maar volledig werkende app.

Voor wie?

De workshop is bestemd voor MKB ondernemers uit de Leidse regio en product-, project- en innovatiemanagers uit het bedrijfsleven in regio Leiden.

Huiswerk?

Je kunt met een compleet open vizier naar de workshop komen, maar het is misschien ook een goed idee om eens kritisch te kijken naar bepaalde processen of systemen binnen je organisatie. Loop je tegen problemen aan, omdat bepaalde informatie niet (goed) voorhanden is? Verliezen werknemers veel tijd met taken die wellicht geautomatiseerd kunnen worden? Zie je kansen voor een nieuw digitaal product, maar weet je niet precies waar te beginnen? Zoek je een professionele oplossing tegen een laag risico? Grote kans dat no-code een uitkomst kan bieden.

Waar en wanneer

  • Datum: 10 december 2019
  • Tijd: 17.00 uur inloop met soep en een broodje, 17.30 start, 19.30 afronding en netwerkborrel
  • Plaats: PLNT, Langegracht 70, Leiden, www.plnt.nl
  • Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.
  • Aanmelden kan via dit digitale formulier

PLNT, Langegracht 70 Leiden

Dit bericht delen?