Succesvol ZZP’en

zzp26-9-17

Succesvol ZZP’en

Op 26 september wordt in het gemeentehuis in Oegstgeest een bijeenkomst ‘Succesvol ZZP’en’ gehouden. Tijdens dit event staat klanten vinden en binden, samenwerken én netwerken centraal. Daarnaast worden ook regionale netwerken actief betrokken.

Ben je al enige tijd actief als zzp’er? Dan is dit een event dat je zeker niet mag missen. Een inspirerende bijeenkomst georganiseerd door de Kamer van Koophandel, Economie071 en ondernemersclubs, waaronder onze vereniging waarin je samen met honderden andere zelfstandige ondernemers uit de regio nieuwe energie en nieuwe ideeën opdoet.

Luister naar nieuwe inzichten van inspirerende sprekers. Ontmoet andere zzp’ers en bezoek de informatiemarkt waar je praktisch advies kunt inwinnen bij accountants, juristen, verzekeraars, belastingdienst, financiers, betrokken partners, brancheorganisaties en adviseurs van de KvK. Dit kun je verwachten:

  • Erik Broekhuijsen, “de bedrijvenexpert” op inspirerende en heldere wijze met een vleug humor geeft hij praktisch en toepasbare tips voor het binden van klanten en vergroten van de winst.
  • Regionale ondernemers in de spotlights ! Zij vertellen uit eigen ervaring over hoe zij klanten en opdrachten vinden en hoe ze samenwerken.

Van 17:00 uur tot 21:00 uur ben je van harte uitgenodigd op dit inspirerend event Succesvol ZZP’en. Het event is gratis te bezoeken.

Meld je aan via deze link

Gemeentehuis Oegstgeest, Rhijngeesterstraatweg 13, 2342 AN  Oegstgeest