Economie071 werkt aan een nieuwe editie van Ondernemen in 071.  Op woensdag 22 november van 16 tot 19 uur wordt het grootste netwerkevent voor ondernemers in de Leidse regio weer gehouden: Ondernemen in 071. Noteer deze datum en tijd alvast in je agenda. Na de zomer volgt meer informatie over het programma en de uitnodiging. Het belooft weer een mooi programma te worden waarbij we met interessante sprekers stilstaan bij onderwerpen die ondernemers raken.

Ondernemen in 071 wordt georganiseerd door Economie071 en Rabobank Leiden-Katwijk voor het versterken van het regionale netwerk van ondernemers. Kennis deling, inspiratie en elkaar ontmoeten staat centraal.Benieuwd naar de vorige editie? Bekijk dan de aftermovie.