OVV_2015_GemeentehuisVoorschoten

Ondernemersloket

Informatie voor bedrijven

De gemeente Voorschoten wil de bereikbaarheid voor haar burgers en ondernemers optimaliseren. Om contact op te nemen met de gemeente belt u in eerste instantie met het Klant Contact Centrum via 14071 (toets alleen deze vijf cijfers). Een medewerker van het Klant Contact Centrum verbindt u dan door naar een betreffende specialist voor bijvoorbeeld vragen over vergunningen, bestemmingsplannen, verkeer en parkeren.

Vragen van ondernemers

Speciaal voor ondernemers kan de medewerker van het Klant Contact Centrum u doorverbinden naar één van de bedrijfscontactfunctionarissen. Bijvoorbeeld wanneer u complexe vragen heeft waarvoor u meerdere specialisten van de gemeente nodig hebt. De bedrijfscontactfunctionarissen kunnen uw vraag verder in behandeling nemen of, wanneer dat wenselijk is, doorverwijzen naar een specialist.

Wij raden u aan in eerste instantie gebruik te maken van het centrale telefoonnummer 14071 (toets alleen deze vijf cijfers). Wilt u toch direct contact met een van onze bedrijfscontactfunctionarissen, bel dan een van de onderstaande bedrijfscontactfunctionarissen.

Michael van Leeuwen

MvLeeuwen@werkorganisatieduivenvoorde.nl
Mobiel 06 27057482
Telefoon 088 6549414

Accountmanager ruimtelijke advisering m.b.t. grote bouwprojecten en complexe meervoudige vergunningen. Accountmanager Strand en Duinrell.

Sigrid Bueving

SBueving@werkorganisatieduivenvoorde.nl
Mobiel 06 31627738
Telefoon 088 65 49 723

Accountmanager Bedrijventerreinen, Kantoren en Toerisme

Bram Streppel

BStreppel@werkorganisatieduivenvoorde.nl
Mobiel 06 22403114
Telefoon 088 6549421

Accountmanager Detailhandel, Zakelijke dienstverlening en Horeca

Digitaal ondernemersloket

Naast de telefonische bereikbaarheid is er een digitaal ondernemersloket. In dit loket heeft de gemeente de meest gestelde vragen en producten eenvoudig vindbaar voor de ondernemers gemaakt. Deze website is bereikbaar op www.voorschoten.nl/ondernemers-voorschoten

De gemeente Voorschoten werkt hard aan het verbeteren van de dienstverlening richting ondernemers. Toch zijn wij benieuwd naar uw ervaringen als Voorschotense ondernemer op dit gebied. Loopt u tegen een dichte deur?, krijgt u geen of te laat antwoord of wordt u juist perfect geholpen. Ervaringen kunt u sturen naar info@ondernemersverenigingvoorschoten.nl